Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #19 týždeň

Aj 19. víkend sme si pre vás pripravili zoznam zlacnených aplikácií pre iPhone, iPad a počítače Mac. Tento týždeň je aplikáciou týždňa v App Store hra pre najmenších Little Kitten – My Favorite Cat. Pre počítače Mac je v akcii populárna indie hra – Limbo.

iOS

Scrivo Pro for Scriveners and Writers – 1,09 € namiesto 9,99 €

Aplikácia Scrivo Pro je inovatívna aplikácia určená pre každého spisovateľa.

Write for iPhone – zadarmo namiesto 1,99 €

Aplikácia Write for iPhone je textový editor určený len pre iPhone, ktorý podporuje synchronizáciu s cloudovými službami.

Write for iPad – zadarmo namiesto 1,99 €

Textový editor, určený tentokrát pre iPad.

Agent A- A puzzle in disguise – 0,99 € namiesto 2,99 €

Hra Agent A- A puzzle in disguise je logická hra, odohrávajúca sa v retro svete, v ktorom sa prevtelíte do tajného agenta A a vašou úlohou bude preniknúť do tajného úkrytu Ruby La Rouge a zadržať alebo neutralizovať cieľ.

MacID – 1,09 € namiesto 3,99 €

Aplikácia MacID umožňuje odomknúť počítač Mac pomocou odtlačku prsta vášho iOS zariadenia.

Cluedo: The Classic Mystery Game – 1,99 € namiesto 3,99 €

Cluedo je tajomná hra, v ktorej sa ocitnete v úlohe detektíva. Vo veľkom rodinnom sídle sa stane podivná vražda … Ale kto to urobil? S akou zbraňou? V ktorej miestnosti? Využite svoju dedukciu a vyriešte zločin.

Little Kitten – My Favorite Cat – zadarmo namiesto 1,99 €

Little Kitten je aplikáciou týždňa na App Store. Hra pre deti, v ktorej preskúmate svet malej mačky.

Shazam Encore – 3,49 € namiesto 6,99 €

Shazam je jednou z najpopulárnejších aplikácií na svete, ktorú každý mesiac používa viac ako 100 miliónov ľudí na identifikáciu hudby a textov piesní. Teraz aplikácia prináša novinku, vďaka ktorej objavíte novú hudbu.

Truck Simulator PRO 2 – 1,09 € namiesto 5,99 €

V hre Truck Simulator PRO 2  bude vašim cieľom vybudovať svoje dopravné impérium na americkej pôde v najlepšej a najpokročilejšej simulátorovej hre na mobilných zariadeniach. Obrovský otvorený svet s presne mapovanými tisíckami kilometrov ciest očakáva váš príchod. Obdivujte starostlivo navrhnuté viadukty, obrovské cestné križovatky a mosty, ako aj cesty medzi kopcami, údoliami, hrádzami a močiarmi. Môžete preskúmať a navštíviť 10 veľkých miest: Las Vegas, Denver, Phoenix, San Francisco, Los Angeles, Helena, Portland, Salt Lake City, Seattle, El Paso, Albuquerque, San Diego.

Cut the Buttons HD – 1,09 € namiesto 3,49 €

Cut the Buttons HD je hra v ktorej bude vašou úlohou strihať, rezať a dávať pozor, aby boli vaše nožnice ostré.

Magnifier Flash – zadarmo namiesto 0,99 €

Zabudli ste si okuliare na čítanie? S touto aplikáciou premeníte iPhone na elektronickú čítaciu lupu.

macOS

LIMBO – 5,49 € namiesto 9,99 €

Limbo je čiernobiela plošinová puzzle adventúra, ktorá stavia hráča do úlohy mladého chlapca, ktorý sa vydáva do nebezpečného sveta v snahe zistiť pravdivé informácie o osude svojej sestry. Chlapec bude musieť prekonať nástrahy a vyriešiť hádanky.

Disk Space – 3,49 € namiesto 5,49 €

Disk Space je aplikácia, ktorá zobrazuje informácie o diskových jednotkách a domovských priečinkov.

HD Slideshow Maker – zadarmo namiesto 19,99 €

Aplikácia HD Slideshow Maker umožňuje vytvárať animované prezentácie s neobmedzenými fotografiami, videoklipmi a obľúbenou hudbou na pozadí s dynamickými prechodovými efektmi jednoducho na vašom Macu.

komentáre
  1. tak neviem, neviem, Apple je sice obchodnik zenuci sa za ziskom ale az takym podvodom?
    Konkretne hra LIMBO nikdy nestala 9,90 €, ja som ju uz davnejsie kupila bez “zlavy” a len za 4,99 € !!!!
    Fuj hnus, jaky je tento svet prehnity, ale napokon takmer s 80% zliav je to tak a nie lem pri hrach, aj pri inych tovaroch…..smutneeeee

    0
    0
  2. Radka: malo by ti byt zname, ze Apple si ceny aplikacii nikdy neurcoval. Aplikacie a ich ceny su vyhradne v kompetencii ich vyvojara, Apple s tym nic nema. Takze ide o nenazranost niekoho ineho ;-) ked uz perlis, tak si zisti najprv fakty, potom len vyzeras ako typicky Slovak, ktory nema nikdy dost.

    0
    0
  3. Jozin: To je dost nesmysl, ze s tim Apple “nic nema”. Ma s tim naopak uplne vsechno. Je to Apple obchod pod jeho hlavickou? Je. Radka je zakaznik co tam jde nakoupit, neni detektiv co zkouma vztahy mezi subjekty. Kritika za praktiky na Apple obchodu jde po pravu na hlavu Applu. Vzdy jde zodpovednost primarne za tim, kdo tomu veli, tak to je vsude a je to normalni. Kdyz budu mit bordel na dvorku, jsem za nej take zodpovedny, i kdybych jej neudelal ja. Slovenskeho na tom nevidim nic, to uz je vice slovenske (ci analogicky ceske) to tve strileni do vlastnich rad.

    0
    0
  4. nocom: vdaka, ze si si ma objektivne zastal, takí podniecovaci ala nic nehovoriaci diskuteri ako Jozin, ma nevedia rozhodit, nic o tom nevie ale zostrelit niekoho tak v tom je prebornik.

    Jozin : bravoooo, ja sice mozno vyzeram ako typicky Slovak, ale ty s tvojim prispevkom a 
    pokusom o urazanie vyzeras oooovela horsie, tak by som vyzerat nechcela.

    Nezachapala som celkom toho Slovaka, co nikdy nema dost? O com si to tocil? Poukazala som len na fakt, ze hra stala za nova 4,99 € a neziadala som nizsiu cenu. No a ked by ju aj hned na tu avizovanu cenu /z 9,99 zlavnena na 4,99/ nastavil vyvojar, Apple by to malo mat v svojom obchode pod kontrolou a taketo preslapy nepodporovat, ale mne je to vlastne jedno, len som chcela poukazat na to, ze vskutocnosti nie je v zlave a nevyplati sa kupit. Aj dnes ked uz nie je v zlave stoji po zdrazovani Applom 5,49 € a nie 9,99 €, toť vsjo.
    Ked nie si schopny pochopit z clanku podstatu veci, tak nepis a netriafaj sa do ludi, vyzera to hodne blbo.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.