Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #17 týždeň

Aj tento v poradí už 17. víkend sme si pre vás pripravili zoznam zlacnených aplikácií pre iPhone, iPad a počítače Mac. Tento víkend je ponuka chudobnejšia, pre operačný systém iOS sú v akcii prvé tri diely populárnej japonskej RPG hry –  FINAL FANTASY.

iOS

ToonCamera – zadarmo namiesto 1,99 €

ToonCamera je úžasná aplikácia, ktorá premení vaše fotografie alebo videá do kreslenej podoby. Umožňuje pridávať do fotografií alebo videí efekty v reálnom čase alebo konvertovať už existujúce vo vašom alebume.

Missileman – 0,99 € namiesto 2,99 €

Missileman je vysokorýchlostná vertikálna 2D strieľačka, v ktorej musíte raketami zostreliť svojich nepriateľovi. A za získané body si vylepšite svoj zbraňový arzenál.

LifeTopix – zadarmo namiesto 19,99 €

LifeTopix je mimoriadny all-in-one organizátor. Spravujte svoj kalendár, projekty a úlohy, kontakty, financie… Všetko na jednom mieste.

Ubongo – zadarmo namiesto 2,99 €

Ubongo je logická hra, v ktorej si precvičíte vizuálne myslenie Podľa predlohy musíte z jednotlivých dielov poskladať objekt. Čím rýchlejší budete, tým viac diamantov dostanete. Hra ponúka aj multiplayer.

AnyRate Pro – zadarmo namiesto 4,99 €

Kurzový lístok, ktorý čerpá aktuálne dáta z Yahoo Finance a ponúka viac ako 160 svetových mien a historické dáta.

Cafeteria Nipponica – 0,99 € namiesto 4,99 €

V hre Cafeteria Nipponica sa stanete manažérom svojej reštaurácie. Vyberte správne ingrediencie, zariaďte interiér a urobte svojich zákazníkov šťastnými.

March to a Million – 2,99 € namiesto 4,99 €

V hre March to a Million sa stanete šéfom talentovej agentúry. Postavte nahrávacie štúdiu, zúčastníte sa konkurzov a objavte profesionálnych spevákov…

PhotoTangler – zadarmo namiesto 2,99 €

Aplikácia PhotoTangler vám pomôže spraviť s vašich fotografií krásne koláže.

Briefcase Pro – zadarmo namiesto 2,99 €

Aplikácia Briefcase Pro je správca súborov s množstvom funkcií. Importujte súbory počítača alebo Macu cez Wi-Fi sieť alebo iTunes,  Podporuje cloudové služby ako Google Drive, Dropbox… A dokáže otvárať množstvo typov súborov a dokumentov (Keynote, Pages, Numbers, Word, Excel & Powerpoint ), obrázkových súborov (JPG, PNG, GIF, TIFF a ďalších) audia (MP3, AAC, Apple Lossless, AIFF, WAV) a video súborov (MOV, MP4, M4V).

FINAL FANTASY

Legendárna japonská RPG hra je teraz v 50% zľave.

FINAL FANTASY – 3,99 € namiesto 7,99 €

FINAL FANTASY II – 3,99 € namiesto 7,99 €

FINAL FANTASY III – 6,99 € namiesto 13,99 €

macOS

Okra – zadarmo namiesto 0,99 €

Čistenie priečinkov nebolo nikdy jednoduchšie. Okra predstavuje nový spôsob správy súborov – posunutím prstom doprava môžete odstrániť súbory, alebo posunutím doľava ich presunúť do iného priečinka.

Battery Indicator – zadarmo namiesto 0,99 €

Battery Indicator zobrazuje zostávajúci čas do vybitia vášho Macu v menu bare. Pre niektorých môže byť táto utilita užitočná, nakoľko od operačného systému macOS Sierra 10.12.2 po kliknutí na ikonu batérie sa už nezobrazuje.

komentáre
  1. Days Off Tracker? reklamu si robis, kamarat? appka je mimochodom nie uplne funkcna, tap na inu kategoriu ako prvu nefunguje a neukazuje to pocet dni pre nu.

    0
    0
  2. Dobrý deň.
    Dovoľujem si Vás upozorniť, že neposkytujete pravdivé informácie ohľadne cien za jednotlivé aplikácie. Už druhý krát sa mi stalo, že aplikácia ktorú ste prezentoval ako “zdarma”, bola spoplatnená. Teraz sa konkrétne jedná o ToonCameru, za ktorú som zaplatil v App Store 2,29 eura
    Poprosím Vás o zodpovednejšie preverenie toho čo tvrdíte.
    S pozdravom

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.