Bang & Olufsen predstavil Beoplay P2, kompaktný Bluetooth reproduktor

Dánsky výrobca high-endových audio zariadení predstavil svoj najnovší prenosný reproduktor Beoplay P2. Oproti svojmu predchodcovi je lacnejší a kompaktnejší.

Beoplay P2 si vďaka jeho malým rozmerom budete môcť zobrať takmer kamkoľvek. Telo z odolného polyméru a hliníka je odolné voči postriekaniu vodou a obsahuje aj koženú slučku na zavesenie. Okrem nej a vypínacieho tlačidla však na repráku už nenájdeme nič – všetky ovládacie prvky nahradzujú gestá ako klepnutie, či zatrasenie. Tieto gestá si pritom môžete sami prispôsobiť pomocou Beoplay aplikácie pre iOS. Bonusom je vstavaný mikrofón na vykonávanie konferenčných hovorov.

Reproduktor sa nabíja pomocou univerzálneho USB-C portu a vydržať by mal približne 10 hodín prehrávania hudby. B&O tvrdí, že P2 využíva rovnaký výškový reproduktor ako predošlý model A1, kvôli kompaktným rozmerom však museli kompletne redizajnovať stredový reproduktor – na výslednom zvukovom prejave by to však nemalo byť zásadne počuť.

Beoplay P2 je už v predaji a vyjde vás na 169 eur (na porovnanie, väčší model A1 stojí 249 eur). Reproduktor je dostupný v troch farebných prevedeniach – Black, Royal Blue a Sand Stone a zakúpiť si ho môžete na beoplay.com.

komentáre
  1. Hej, nestoji to za vela. Skuste Vifa Oslo, som s tym repracikom nadmieru spokojny, velmi vyrovnany prednes.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.