Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #16 týždeň

Aj tento v poradí už 16. víkend sme si pre vás pripravili zoznam zlacnených aplikácií pre iPhone, iPad a počítače Mac. Pre operačné systémy iOS aj OS X je pre všetkých bezplatne kancelárska sada iWork a aplikácie GarageBand a iMovie. Pre Macy tu máme zadarmo ešte jednu legendu, a tou je stratégia Starcraft.

iOS

Fortress- Destroyer – zadarmo namiesto 0,99 €

V hre Fortress- Destroyer bude vašou úlohou postaviť najväčšiu a najsilnejšiu bojovú loď a bojovať proti nepriateľovi.

The Sushi Spinnery – 1,99 € namiesto 4,99 €

V tejto strategickej hre musíte postaviť najlepší sushi bar v okolí.

Mega Mall Story – 0,99 € namiesto 4,99 €

V tejto simulácii  budete mať za úlohu postaviť najväčšie obchodné centrum.

Alice Trapped in Wonderland – zadarmo namiesto 0,99 €

Objavte a vyriešte úžasné tajomstvá v mimoriadnej krajine zázrakov. Preskúmajte tento neuveriteľný a šokujúci svet pri riešení hádaniek a odhaľte všetky vzrušujúce tajomstvá v tejto rozprávkovej hre.

nvNotes – zadarmo namiesto 0,99 €

Aplikácia NvNotes umožňuje rýchlo a jednoducho vytvoriť a organizovať vaše poznámky.

Duet Display – 9,99 € namiesto 19,99 €

Aplikáciu Duet Display sme vám predstavili v jednej z našich recenzií. V skratke, Duet Display vám umožní premeniť váš iPhone alebo iPad na ďalší monitor.

Numbers – zadarmo namiesto 9,99 €

Aplikácia Numbers od spoločnosti Apple predstavuje alternatívu ku konkurenčnému Excelu od Microsoftu. Aplikácia bola zadarmo, avšak len pre majiteľov nových zariadení a teraz si ju môžete všetci bezplatne stiahnuť.

Keynote – zadarmo namiesto 9,99 €

Aplikácia Keynote predstavuje alternatívu ku Powerpointu a umožňuje vytvárať prezentácie.

Pages – zadarmo namiesto 9,99 €

Máme tu poslednú aplikáciu z kancelárskej sady. Pages je textový editor, alternatíva ku Microsoft Word.

iMovie – zadarmo namiesto 4,99 €

Okrem kancelárskych aplikácii Apple poskytol zadarmo pre všetkých aj aplikáciu iMovie, ktorá vám umožní vytvárať nádherné videá.

GarageBand – zadarmo namiesto 4,99 €

Máme tu poslednú aplikáciu z dieľne Apple, ktorá je dostupná zadarmo aj pre majiteľov starších zariadení. GarageBand premení váš iPhone alebo iPad na nahrávacie štúdio…

Cut the Rope- Magic – zadarmo namiesto 0,99 €

Hra Cut the Rope- Magic vás teleportuje do mystického sveta plného náročných hádaniek pre hráčov všetkých vekových kategórií. Prináša 60 nových úrovní s tematikou kúzel v bohato predstaviteľnom farebnom svete.

Warbits – 0,99 € namiesto 3,99 €

Hra Warbits je ťahová strategická hra ktorá ponúka skvelý multiuplayer a množstvo singleplayer misií.

Planes Live – 1,99 € namiesto 4,99 €

Planes Live je jednoduchý, ale výkonný nástroj, ktorý vám umožní sledovať  lietadlá online po celom svete a získať aktuálne informácie o letoch. Sledujte lety vašich rodinných príslušníkov alebo milovaných osôb, ako keby ste s nimi cestovali a naplánujte si najlepší čas na ich vyzdvihnutie na letisku.

Exif Viewer – zadarmo namiesto 2,99 €

Aplikácia Exif Viewer je určená pre fotografov. Poskytuje informácie o fotografiách. Umožňuje napríklad  odstrániť EXIF metadata, ktoré obsahujú GPS súradnice miesta, kde bola fotografia zhotovená. Ďalej zobrazuje EXIF tagy ako ISO, rýchlosť uzávierky, model fotoaparátu …

Planimeter – zadarmo namiesto 1,99 €

Aplikácia Planimeter umožňuje na mapách vypočítať vzdialenosť dvoch bodov alebo obsah vyznačenej plochy.

OS X

Tropico 4- Gold Edition – 9,99 € namiesto 19,99 €

Tropico 4 je budovateľská strategická hra, ktorá ponúkne kampaň s dvadsiatkou misií na desiatich mapách. Rozvoj krajiny sťažia živelné pohromy a katastrofy. Pri kontroverzných rozhodnutiach vám vypomôže ministerská rada vytvorená z vybraných občanov. Budete musieť vybudovať rozvinutý obchodný systém s exportom a importom. Tropico 4: Gold Edition obsahuje pôvodnú hru Tropico 4 a 3 DLC.

Starcraft – zadarmo

Túto hru nenájdete v obchode s aplikáciami App Store, ale bolo našou povinnosťou zaradiť túto kultovú stratégiu do nášho zoznamu.  Tvorcovia z herného štúdia Blizzard sprístupnili túto hru bezplatne pre všetkých a navyše vydali aj opravný partch s označením 1.18, ktorý umožňuje hrať Starcraft aj na najnovších operačých systémoch a počítačoch a navyše podporuje rozlíšenie až do 4K.

Rovnako, ako pri verzii pre operačný systém iOS, Apple sprístupnil zadarmo pre všetkých svoje aplikácie aj pre počítače Mac.

Pages – zadarmo namiesto 19,99 €

Numbers – zadarmo namiesto 19,99 €

Keynote – zadarmo namiesto 19,99 €

Garageband – zadarmo namiesto 14,99 €

iMovie – zadarmo namiesto 14,99 €

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.