Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #09 týždeň

Ako každý víkend, tak aj v poradí už deviaty víkend v roku 2017 vám prinášame zoznam zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac. Pre operačný systém iOS tu máme niečo pre fitness nadšencov, v akcii sa ocitli tri aplikácie od Adriana Jamesa, ktoré vám pomôžu na ceste za lepšou postavou. Ponuka pre počítače Mac je tento víkend ponuka chudobnejšia, v zľave sa ocitla populárna hra Borderlands 2.

iOS

Vizzywig – zadarmo namiesto 19,99 €

Pridajte svoje videá, zvoľte prechody, pridajte k tomu svoje fotografie, zvoľte hudbu a hotovo. Vizzywig je aplikácia, ktorá vám pomôže jednoduchým spôsobom zostrihať a vytvoriť si vlastné videá.

8-BIT WATERSLIDE – zadarmo namiesto 0,99 €

V tejto hre sa bude dole toboganom rútiť postavička s menom Tipler. Ale čo tak mu postaviť do cesty rôzne prekážky, aby jeho dopad bol čo najbolestivejší…

Wake N Shake Alarm Clock – zadarmo namiesto 0,99 €

Wake N Shake Alarm Clock je unikátny budík pre ľudí, ktorí majú radi pohyb :D. Jediný spôsob, ako hu môžete vypnúť je zatarasením, avšak budete sa musieť posnažiť …

Vantage Calendar – zadarmo namiesto 3,99 €

Podľa názoru tvorcov aplikácie, by mal kalendár predstavovať váš život. A preto vydali kalendár, ktorý si môžete prispôsobiť podľa seba. Jednoducho si môžete zmeniť jeho dizajn, farby, písmo, vkladať samolepky…

Adrian James High Intensity Interval Training – zadarmo namiesto 2,99 €

Zábavné, rýchle a vysoko efektívne. Aplikácia Adrian James High Intensity Interval Training vám pomôže zlepšiť vašu kondíciu v niekoľkých úrovniach náročnosti.

Adrian James Bootcamp – zadarmo namiesto 2,99 €

Adrian James Bootcamp obsahuje sériu cvikov pre zvýšenie sily a spaľovanie tukov, ktorých 15 minútové cvičenie vám dá poriadne zabrať.

Adrian James 6 Pack Abs Workout – zadarmo namiesto 2,99 €

Ďalšia aplikácia od Adriana Jamesa, ktorá vám tentokrát pomôže dosiahnuť 6 – pack.

Cortex Camera – 0,99 € namiesto 2,99 €

Aplikácia Cortex Camera vám pomôže vytvárať krajšie fotografie pri zhoršených svetelných podmienkach.

Legend of Grimrock – 1,99 € namiesto 4,99 €

Legend of Grimrock je oldschool rpg hra v modernom prevedení. Skupina väzňov je odsúdená k istej smrti a deportujú ich do odľahlej hory Grimrock za odporné zločiny, ktoré mohli, ale aj nemuseli spáchať. Hora je pretkaná tunelmi a hrobkami starovekej zaniknutej civilizácie a vy budete musieť rozlúštiť jej tajomstvo, aby ste ešte niekedy uvideli denné svetlo.

Weblock – zadarmo namiesto 1,99 €

Weblock umožňuje blokovať online obsah ako reklamy (bannery a vyskakovacie okná), štatistiky a sledovanie používateľov. Umožňuje zablokovať aj určité webové stránky, ako je Facebook, Twitter, Google+. Môžete si vytvoriť svoje “white” alebo “blacklisty”.

The Amazing Bernar – zadarmo namiesto 3,99 €

The Amazing Bernar je akčná, dobrodružná plošinovka v ktorej sa ocitnete na najnebezpečnejších miestach na svete.

The Shadow Sun – zadarmo namiesto 2,99 €

The Shadow Sun je rpg adventúra, ktorá sa odohráva v nádhernom, detailne vymodelovanom svete, plnom dobrodružstiev a výziev. Hra našla inšpiráciu v epose, v ktorom starobylé mesto postihla neznáma epidémia.

Effects Studio – zadarmo namiesto 1,99 €

Aplikácia Effects Studio je foto editor pre vaše iOS zariadenie, ktorá ponúka množstvo filtrov, efektov, umožňuje upravovať farby, kontrast, zmeniť veľkosť fotografií…

Quell+ – zadarmo namiesto 1,99 €

Quell+ je okúzľujúca logická hra.

GIFCon – zadarmo namiesto 1,99 €

Aplikácia GIFCon prekonvertuje vaše videá na GIF obrázky.

OS X

Borderlands 2 – 9,99 € namiesto 19,99 €

Veľkolepé pokračovanie jednej z najlepších akčných strielačiek s RPG prvkami, ktorá dokázala prekonať i legendárny Fallout. Borderlands 2 obsahuje nové postavy, schopnosti, prostredie, nepriateľov, zbrane a vybavenie, ktoré prichádzajú spoločne s ambiciózne rozprávaným príbehom. Rovnako ako v prvej časti, je možné hrať v kooperácii až v 4 hráčoch naraz, čomu sú prispôsobené i vozidlá.

Instastack for Instagram – 0,99 € namiesto 9,99 €

Ak nechcete pristupovať na populárnu sociálnu sieť Instagram cez internetový prehliadač na vašom počitači Mac, môžete vyskúšať túto aplikáciu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.