Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #02 týždeň

Ako každý víkend, tak aj druhý víkend v novom roku 2017 vám prinášame zoznam zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac. Po chudobnejšom minulom týždni nájdeme tento víkend v zozname niekoľko zaujímavých aplikácii. Pre operačný systém iOS je v akcii aplikácia Commander Compass určená  hlavne pre dobrodruhov, alebo Hand Shadow Guide, ktorá vám povie ako vytvoriť z rúk tiene zvieratiek. Pre počítače Mac je v zľave populárna hra SimCity 4, alebo aplikácie na úpravu fotografií a obrázkov.

iOS

Exif Viewer – zadarmo namiesto 2,99 €

Aplikácia Exif Viewer je určená pre fotografov. Poskytuje informácie o fotografiách. Umožňuje napríklad  odstrániť EXIF metadata, ktoré obsahujú GPS súradnice miesta, kde bola fotografia zhotovená. Ďalej zobrazuje EXIF tagy ako ISO, rýchlosť uzávierky, model fotoaparátu …

Photo Reminders – zadarmo namiesto 0,99 €

Photo Reminders vám umožní rýchlo vytvoriť pripomienku bez toho, aby ste museli vypisovať popis udalosti. Namiesto popisu si jednoducho vyberiete vhodnú fotografiu, ktorá vám ju pripokenie.

NeicaMM3 – zadarmo namiesto 0,99 €

Aplikácia vytvára časozberné videá a na výber máte viac ako 40 filtrov.

Hand Shadow Guide – zadarmo namiesto 1,99 €

Hry s tieňmi sú veľmi obľúbené najmä medzi našimi najmenšími. Aplikácia vám ponúkne množstvo inšpirácii ako vytvoriť z rúk tiene zvieratiek.

midimux – zadarmo namiesto 6,99 €

Aplikácia midimux premení vaše iOS zariadenie na MIDI kontroler, ktorý môžete jednoducho pomocou USB kábla pripojiť s vašim PC alebo Macom.

Yuri – 2,99 € namiesto 3,99 €

Yuri je adventúra v štýle “jump and run” (skoč a bež).

Perchang – 0,99 € namiesto 1,99 €

Precvičte svoj mozog v tejto logickej hre. Aktivujte magnety, portály, ventilátory, anti-gravitačné obruče a veľa ďalších vecičiek a priveďte drobnú guľu do cieľa.

Commander Compass – zadarmo namiesto 3,99 €

Aplikácia Commander Compass obsahuje množstvo nástrojov pre navigáciu v teréne. Nie je to len kompas, ale dokáže merať rýchlosť, nadmorskú výšku, azimut. Zobrazuje východ slnka, umelý horizont, pomôže vám nájsť hviezdy a mnoho iného.

iDownloads PLUS PRO – zadarmo namiesto 1,99 €

Aplikácia na sťahovanie súborov. Umožňuje zastaviť, pauzovať sťahovanie, rozbaľuje RAR a ZIP súbory a má vstavaný prehliadač dokumentov.

Warp Shift – zadarmo namiesto 2,99 €

Warp Shift je unikátna logická hra v tajomnom svete.

Motorsport Manager – 0,99 € namiesto 1,99 €

V hre Motorsport Manager sa budú po okruhoch preháňať monoposty, a vy budete najímať i vyhadzovať jazdcov, budete viesť výskum a vyvíjať voz, skladať fungujúci tím a cestovať krížom krážom po svete.

Brave Guardians – zadarmo namiesto 1,99 €

Obľúbená “tower defense” hra  …

Stickman Basketball 2017 – zadarmo namiesto 4,99 €

Obľúbený basketbal s malými mužmi.

OS X

Filtromatic – zadarmo na miesto 2,99 €

Aplikácia na úpravu a zdieľanie fotografií.

Super Vectorizer 2 – 19,99 € namiesto 29,99 €

Super Vectorizer je aplikácia, ktorá umožňuje vytvárať a upravovať súbory z vektorovou grafikou.

SimCity 4 – 9,99 € namiesto 19,99 €

V SimCity 4 nestaviate iba mesto, ale pritom ho privádzate k životu. S božskými silami budete meniť hory, vykopávať korytá, rieky a sadiť lesy. Tak postavíte to najrealistickejšie mesto aké si môžete predstaviť. Vaše mesto ožije ruchom stavenísk dopravy a životom vašich Simov. Postavte sídla na zväzoch hôr, mosty cez kaňony a mrakodrapy v centrách. Dopad vašeho jednania bude okamžitý, ale láva môže vytrysknúť na inom mieste. Keď spanikária občania, môžete stavať barikády a bojovať s políciu. Upokojte ich lebo spôsobíte ešte väčší chaos! S každým vaším rozhodnutím vaše mesto reaguje. V Simicity 4 vaše mesto pulzuje životom, ktorý mu dáte.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.