TravelersBox vám umožní premeniť zahraničnú menu na kredit do iTunes

TravelersBox

Poznáte to – idete na dovolenku preč z Eurozóny a svoje peniaze si musíte rozmeniť, aby ste mali čím platiť. Ale čo po návrate domov?

Niektorí si zahraničné peniaze uchovávajú doma ako taký suvenír, iní hľadajú spôsob, ako ich zužitkovať aj doma. So zaujímavým riešením prišli kiosky TravelersBox. Nový automat funguje tak, že doň vložíte zahraničnú menu a automat vám následne umožní ich premeniť na iTunes kredit. Vďaka nemu si môžete potom nakupovať aplikácie a iný obsah a pritom neprídete o nič zo svojho imania. Teda, takmer. Služba totiž nie je zadarmo a z vykonanej transakcie si strháva 7% podiel. Ale to je v podstate minimum, pokiaľ sa bavíme o menších zostatkoch.

Služba funguje už teraz na letiskách v Turecku, Kanade, Gruzínsku, Taliansku, Izraeli, Japonsku a na Filipínach. Čoskoro však pribudne aj Hong Kong, Austrália, India, Indonézia a Malajzia. Okrem premeny peňazí na iTunes kredit tiež umožní si doplniť kredit na Viberi, Skype, na kartičkách do Starbucks alebo poslať peniaze na PayPal.

komentáre
  1. kofola: mnoho zahraničných médií si všimlo túto vychytávku len teraz. Podobne ako tisíce ďalších startupov, aj tento vydal trailer v poriadnom predstihu. Konieckoncov, dohodnúť si poskytovanie kódov od softvérových gigantov, ako aj prenajať plochu na obrovských svetových letiskách, trvá nejaký čas. To nie je postaviť automat u nejakého Štefánika ;)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.