Získajte softvér na zálohovanie a obnovu iOS zariadení iMyFone D-Port Pro len za desať dolárov

Vianoce sa nezadržateľne blížia, a tak možno aj vy vymýšľate darčeky na poslednú chvíľu. Dnes vám prinášame tip od iMyfone, softvérovú spoločnosť, ktorá si pripravila špeciálnu vianočnú ponuku na svoj softvér. Vianočný výpredaj zahŕňa hneď tri oblasti:

  1. iMyfone D-Port Pro len za 9,95 USD
  2. Kúpte jeden produkt so zľavou a druhý dostanete pre vašu rodinu zadarmo!
  3. Vianočný výpredaj – zľavy až 70 %

1. Získajte iMyfone D-Port Pro len za 9,95 USD

iMyFone D-Port je profesionálny exportér a zálohovací nástroj pre iOS. Zbavuje vás Apple obmedzenia týkajúceho sa zálohovania alebo exportovania údajov z vašich zariadení so systémom iOS do počítača. Môžete ho použiť na zálohovanie alebo export všetkých dát a nastavení na zariadeniach iPhone, iPad a iPod touch. Nové zálohy neprepíšu predchádzajúce zálohy. Okrem toho ho môžete použiť na selektívne zálohovanie alebo exportovanie iba požadovaných údajov, ako sú správy WhatsApp / Kik / Viber, poznámky, hlasové poznámky, záložky Safari, iMessages, textové správy, kontakty atď.

Navyše, pomocou aplikácie iMyFone D-Port môžete pristupovať a prezerať svoje zálohy iTunes / iCloud a selektívne ich exportovať do počítača.

2. Kúpte jeden produkt so zľavou a druhý dostanete pre vašu rodinu zadarmo!

Kto povedal, že nemôžete urobiť radosť aj sebe? Špeciálna ponuka iMyFone vám to umožní. Za zvýhodnené ceny môžete získať balík dvoch aplikácií, ktorý obsahuje doživotnú licenciu pre až päť zariadení.

Prvým takýmto balíkom je iMyFone D-Back, softvér na obnovu stratených alebo zmazaných iOS dát (štandardne 99,95 USD) a iMyFone Umate, profesionálny nástroj na správu úložného priestoru na iOS zariadení (štandardne 49,95 USD) – to všetko len za 45,9 USD, pričom v tejto cene dostanete doživotné licencie pre celú vašu rodinu (až na 5 zariadení).

Druhým balíkom je iMyFone Umate Pro, nástroj na bezpečné odstránenie dát (štandardne 69,95 USD), a iMyfone D-Port, softvér na export dát z vašich iOS zariadení a iTunes/iCloud záloh (štandardne 69,95 USD), spolu len za 30,9 USD, pričom v tejto cene dostanete doživotné licencie pre celú vašu rodinu (až na 5 zariadení).

3. Vianočný výpredaj – zľavy až 70 %

Ak vás nezaujali prvé dve ponuky, určite si nájdete niečo v poslednej vianočnej akcii – zľavy až 70 % na všetko z ponuky iMyFone. Nájdete tu široké spektrum praktických aplikácií na prácu so zálohami, odstraňovaním dát, ich prenášaním, exportom, obnovovaním a úsporou úložného miesta.

 

Podrobnosti a celú vianočnú ponuku nájdete na oficiálnych vianočných stránkach iMyfone.

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.