Začnú sa BeatsX predávať už tento týždeň?

Dá sa povedať, že Applu pôvodný plán s “W1” slúchadlami nevyšiel podľa predstáv. Prvé slúchadlá s čipom W1, AirPods a Powerbeats 3, sa na trh síce dostali, ale so značným oneskorením a AirPods nemuseli byť dostupné na niektorých trhoch ani na začiatku roka 2017. Existujú však ešte jedny slúchadlá, ktorých existencia je veľmi tajuplná.

Jedná sa o slúchadlá BeatsX, ktoré boli ohlásené ešte po boku iPhonu 7 a AirPods. Ich pôvodný dátum vydania bol stanovený na jeseň 2016, no ten termín je už dávno za nami. Slúchadlá boli neskôr odložené na február a zdá sa, že teraz konečne nadíde ich chvíľa. Tvrdí to portál iStockNow, ktorý si v posledných dňoch všimol zvýšenú aktivitu v súvislosti so zásobami BeatsX jednak v Apple Online Store a jednak v sieti BestBuy. To by mohlo značiť, že slúchadlá sa začnú predávať už čoskoro a môžu vyjsť už tento týždeň.

Slúchadlá BeatsX vychádzajú z designu urBeats, no líšia sa niekoľkými zásadnými vlastnosťami. V prvom rade majú čip Apple W1 pre jednoduchšiu konektivitu. Navyše sú orientované na majiteľov iPhonu, pretože sa nabíjajú pomocou Lightning konektoru, nie cez microUSB. Apple ďalej prezentuje funkciu Fast Fuel pre rýchle nabitie, pričom 5 minút nabíjania stačí na 2 hodiny prehrávania hudby. Ich cena je 149 eur / 4 199 Kč.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.