Za chyby sa platí: Opravovaním Apple Maps môžete zarobiť 1000 eur mesačne

Za chyby sa platí – keby sa toho Apple držal pár rokov dozadu, dnes by podaktorí boli miliardári. Veď aj Bill Gates zarobil ťažké peniaze na polofunkčnom zariadení. Teraz ale Apple dáva ľuďom možnosť zarobiť si tým, že budú nahlasovať chyby v Apple Maps.

Apple totiž spustil nový portál, cez ktorý môžu ľudia opravovať problémy. Nachystaných tu je množstvo úloh a za každú splnenú dostanú pomocníci 54 centov. Za týždeň ich môžu splniť maximálne 600, čo znamená že každý týždeň si môže človek prísť až na 324 dolárov alebo 290€. Za štyri týždne, teda prakticky za mesiac, to znamená 1160€. Lepšie než zbierať jahody v Anglicku, nie?

Apple Maps TryRating

Podľa všetkého bola aplikácia označená ako TryRating potichu spustená v polovici minulého roka, odkedy sa dočkala viacerých zmien. Teraz by mala byť sprístupnená väčšiemu množstvu ľudí. Dokonca je možnosť, že ju Apple spomenie aj na WWDC, čo by mohlo zlepšiť mienku verejnosti na Apple Maps. Aj po rokoch je totiž služba stále prenasledovaná slávnym launchom, pre ktorý padali hlavy.

komentáre
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.