V Apple Parku stále prebiehajú stavebné práce, niektoré budovy sú už pripravené

Marec sa končí a prichádza pomaly apríl. Matthew Roberts nám preto prináša aj aprílovú aktualizáciu pokračovania prác na Apple Parku.

Matthew opäť použil svojho drona a v 4K rozlíšení nám ponúka bližší pohľad na nový kampus spoločnosti Apple. Pravdepodobne sa bude jednať o posledné video, keďže Apple by mal svoju najnovšiu pýchu onedlho otvoriť. Vo videu si môžete všimnúť nové solárne panely na streche hlavnej kruhovej budovy, ktoré sú pripravené na inštaláciu. Môžeme preto očakávať, že práce sa dokončia len tak tak pred príchodom prvých zamestnancov. Apple ešte nešpecifikoval presný dátum “grand opening”, no pravdepodobne to už bude v apríli.

V okolí kampusu sa na Tantau Avenue dokončuje garáž a pridávajú sa posledné a finálne komponenty. Matthew na videu dokonca zachytil, ako sa v R&D centre objavili pracovné stoličky a stoly. Ostatné oblasti v kampuse sú ešte ďaleko od svojho dokončenia, vrátane “Steve Jobs Theater”, ktoré sa dokončí asi až niekedy v druhej polovici roka.

Roberts vo svojom videu poznamenal aj zaujímavý fakt, že robotníci poriadne zabrali pri prácach na dvore Apple Parku a taktiež ešte dvor upravujú pred veľkým aprílovým otvorením. Apple Campus 2 vznikol už ako nápad v hlave Steva Jobsa v roku 2011. Myšlienka sa stala skutočnosťou v roku 2013, kedy sa začali demolačné práce. Vo februári tohto roku bol Apple Campus 2 premenovaný na “Apple Park”. Apple oznámil veľkú otváračku niekedy v apríli a priznal, že niektoré budovy sa budú dokončovať ešte počas toho, čo tam už budú zamestnanci.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.