Unikli prvé iPhone 8 rendery, ukazujú Touch ID na zadnej strane

Na internet sa dostali prvé zábery továrenských renderov pripravovaného iPhonu 8, ukazujú rozmery, nové rozloženie foťáku a Touch ID na zadnej strane zariadenia.

O redizajnovanom iPhone s veľkým OLED displejom už vieme takmer všetko, okrem toho ako bude finálny produkt vyzerať. Aj keď reálne zábery tela telefónu sa na web ešte nedostali, fotka, ktorá sa dnes objavila na čínskej sociálnej sieti Weibo, ukazuje predprodukčný digitálny render, ktorý prezrádza hneď niekoľko zaujímavostí.

V prvom rade potvrdzuje veľký 5,8-palcový displej bez rámikov na prednej strane, absenciu Home buttonu, nové rozmiestnenie duálneho fotoaparátu a taktiež pomerne kontroverzný Touch ID senzor na zadnej strane pod logom nakusnutého jablka. O vertikálnej kamere už v minulosti hovorili pomerne dôveryhodné weby ako Mac Otakara, no a vzadu umiestnené Touch ID už tiež bolo niekoľkokrát skloňované.

Aj keď veľká väčšina doterajších správ hovorila o zabudovaní senzoru odtlačkov pod sklo displeja, Apple má s implementáciou takejto technológie zdá sa veľké problémy.

Apple má pri iPhone 8 stále problémy s integrovaním Touch ID pod displej

Okrem nového dizajnu obrázok ukazuje aj presné rozmery zariadenia, ktoré by malo byť o niečo väčšie ako iPhone 6/7. iPhone 8 by mal mať 149,5 mm na výšku a 72,5 mm na šírku, terajšie modely merajú 138,3 mm na výšku a 67,1 mm na šírku. Nový model by tak ponúkol väčší displej než iPhone Plus v omnoho menšom tele.

Napriek tomu je tu stále celkom reálna šanca, že zverejnená fotka je falošná. Taktiež môže ísť len o jeden z mnohých prototypov, ktoré Apple každý rok testuje.

komentáre
  1. No tak to dufam ze toto je iba testovanie viacerych moznosti. Dufam ze sa nejdu opicit po cinskych androidoch. Vobec sa mi to nehodi k iPhonom.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.