Steve Wozniak sa s nami podelí o svoje “tajné príbehy z Apple”

Fenox Venture Capital včera oznámil, že spoluzakladateľ spoločnosti Apple, Steve Wozniak odhalí niektoré doposiaľ nezverejnené “príbehy z Apple” už 24. marca 2017. Udalosť sa odohrá v hoteli Marriott Marquis v San Franciscu.  

Steve Wozniak, alebo Woz odhalí príbehy z čias, kedy pracoval v Apple. V roku 1976 spolu so Stevom Jobsom založil Apple a zároveň vyvinul Apple I a podieľal sa aj na vývoji Apple II. Woz zostáva ikonou Silicon Valley a je pionierom revolúcie osobných počítačov.

Wozniak, častejšie oslovovaný Woz, je spoluzakladateľom spoločnosti Apple spolu so Stevom Jobsom a Ronaldom Wayneom. Dočasne opustil spoločnosť Apple v roku 1981, kvôli zraneniu spôsobenom pádom lietadla. Natrvalo opustil spoločnosť v roku 1985. V roku 2007 vydal knihu s názvom iWoz, ktorá odráža jeho minulosť s Jobsom a spoločnosťou.

Startup World Cup pozostáva zo 16 startupvých súťaží na celom svete. Každý víťazný startup sa zúčastní finálnej udalosti v San Franciscu, kde budú spolu súťažiť o investíciu 1 milión amerických dolárov. Woz bude mať prednes počas grand finale (veľkého finále).

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?