Dizajnér vytvoril render PRODUCT(RED) iPhonu 7 s čiernym displejom

Včera nám Apple v spolupráci s PRODUCT(RED) predstavil novú, červenú variantu iPhone 7.

Červený iPhone je znakom podpory boja proti HIV a AIDS. Časť z peňazí, získaných kúpou iPhone 7 PRODUCT(RED) ide na vývoj liekov proti týmto dvom chorobám. Ale späť k iPhonu. Už v prvom unboxing videu sme mohli zistiť, že červený zadný kryt má ako kontrast bielu prednú stranu.

Nečakáme, že sa od Apple tak skoro dočkáme novej farebnej variácie a preto dizajnér Benjamin Geskin, vytvoril nádherný render, ktorý vyobrazuje, ako by vyzeral (RED) iPhone 7 Plus s čiernou prednou stranou. Niet pochýb, že nová variant iPhonu 7 pritiahla veľký záujem a pomôže spoločnosti Apple udržať si predaje do vydania iPhone 8. Čo bolo terčom prvej kritiky, je samozrejme iba biela varianta displeja.

Geskin, ktorý vytvorili niekoľko populárnych obrázkov s konceptom iPhone 8, strávil niekoľko hodín detailným renderovaním čiernej varianty iPhonu 7 (RED), hneď potom ako ho Apple predstavil. Jeho výtvor dokonca prilákal pozornosť Marquesa Brownleeho.

Bohužiaľ jednou z vecí, ktoré treba podotknúť je, že dizajn nového iPhonu 7 (RED) sa veľmi podobá dizajnu iPodu Touch. A zákazník si určite nechce kúpiť vylepšenú verziu iPodu Touch za 900€. Z iného pohľadu zase existujú ľudia, ktorí nedajú dopustiť na čiernu farbu prednej strany, pri akejkoľvek farbe zadného krytu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.