Rádio Beats 1 sa bude čoskoro naživo vysielať priamo z ikonického Apple Store na Fifth Avenue

V najikonickejšej spomedzi všetkých oficiálnych Apple predajní, v tzv. sklenenej kocke na Piatej Avenue v newyorskom Manhattane, momentálne prebiehajú stavebné renovácie.

Ich súčasťou by malo by značné rozšírenie celkovej plochy predajne – renovovaná predajňa by mala disponovať až dvojnásobkom metrov štvorcových ako doteraz. Súčasťou väčších priestorov by mal byť podľa serveru MacRumors aj rádiový stánok, ktorý by priamo z obchodu naživo vysielal stanicu Beats 1.

Jedna z troch hlavných tvárí rádia, Ebro Darden, v súčasnosti svoju reláciu moderuje naživo z New Yorku, jeho štúdio sa pritom teraz nachádza v manhattanskom Chelsea.

Je očividné, že Beats 1 a Apple Music sú už dlhšie pevnou súčasťou kalifornskej spoločnosti. Larry Jackson, jeden z vedúcich streamovacej služby, sa nedávno vyjadril, že v prípade Beats 1 ide o najväčšiu rádiovú stanicu na svete.

Apple Store na Fifth Avenue je pre verejnosť uzavretý už od 20. januára, kedy sa však znova otvorí, zatiaľ nevieme. Okrem vyššie spomínaných noviniek sa môžeme tešiť aj na nové rozloženie a vybavenie obchodu, ktoré bude pravdepodobne v súlade s ostatnými modernými predajňami spoločnosti v Bruseli, San Franciscu a ďalších metropolách.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.