Prvé zmienky o Apple Watch Series 3

Zatiaľ čo o detaily o novom iPhone 8 nie je núdza, ako bude vyzerať tretia generácia hodiniek Apple Watch, zatiaľ ostáva záhadou. Z výrobného reťazca sa však začínajú ozývať prvé informácie.

Konkrétne ide o výrobu nového typu dotykového displeja, o ktorom informuje taiwanský server DigiTimes. Do obehu by sa pritom mali dostať v druhej polovici tohto roka. Zdá sa však, že nejde o predzvesť novej funkcionality, či vylepšenej kvality samotného displeja. Podľa správy je dôvodom nového typu dotykového panelu zmena výrobcu, ktorý mal s terajšou generáciou problémy.

Napriek tomu však ide o prvú hmatateľnú zmienku o tzv. Apple Watch Series 3, ktoré očakávame v septembri spolu s novými iPhonmi. Aké novinky so sebou prinesie, zatiaľ nevieme. Analytici v čele so známym Ming-Chi Kuom však tvrdia, že na ceste je vstavaná podpora pre LTE konektivitu. Hovorí sa taktiež aj o Micro-LED displejoch, ktoré by nahradili súčasnú OLED technológiu a priniesli benefity ako tenší a ľahší panel so zvýšenou farebnou paletou a jasom.

Apple Watch Series 3 dorazia ešte tento rok, prinesú jednu zásadnú zmenu

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.