Apple Watch Series 3 dorazia ešte tento rok, prinesú jednu zásadnú zmenu

Apple Watch Series 2 u nás vstúpili do predaja len nedávno, no už teraz vieme, že jedného dňa príde aj séria 3. Tretia generácia, alebo ak chcete tak séria, by však podľa nového reportu mala prísť o niečo skôr.

Podľa novej reportáže, ktorú priniesol čínsky portál Economic Daily News, by si mal Apple dať s treťou sériou trochu naponáhľo. Podobne ako v prípade iPadu, aj tretia generácia Apple Watch sa zameria na jednu jedinú vlastnosť. V tomto prípade na výdrž batérie. Výdrž súčasných modelov je totiž oproti konkurencii krátka. Apple Watch majú celodennú výdrž batérie, no Samsung Gear alebo Huawei Watch dosahujú 2 až 3 dni. S treťou generáciou by chcel Apple dobehnúť konkurenciu a preto nemáme od tretej generácie očakávať iné novinky. Menším doplnkom môže byť nový procesor a remienky, ale to je všetko.

Patenty pritom naznačujú, že Apple skúša so svojimi hodinkami rôzne veci. Nájdeme v nich napríklad kruhový displej, remienky s haptickou odozvou či identifikovanie užívateľa na základe krvného tepu. Ak je však report od EDN pravdivý, potom sa ani jedna z týchto zaujímavostí v tretej generácii neobjaví. Takže možno až so štvrtou generáciou. Tá by tiež mohla znamenať príchod modelu s mobilným pripojením alebo micro-LED displejom s lepšími farbami.

watchOS 3 messages

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.