Máte iPhone v servise? Požičajte si náhradu

Poznáte to. Odovzdávate svoj iPhone na reklamáciu, no nemáte po ruke náhradné zariadenie. Servisy a operátori často zariadenie neposkytnú, alebo ide len o základný model určený na telefonovanie.

To platí dvojnásobne pre nadšencov iOS ekosystému, firmy, alebo vývojárov, ktorí majú vo svojich zariadeniach okrem základných informácií ako kontakty a správy nainštalované aj kľúčové aplikácie, poznámky, či fotografie, ktoré sú dôležité pre ich súkromný a pracovný život.

Ak sa radíte do niektorej zo spomínaných skupín, práve pre vás je určená služba iphonepozicovna.sk. Už od 2,64 eur na deň si môžete na vopred dohodnutú dobu zapožičať vami zvolený model iPhonu a využívať ho ako svoj vlastný. A vďaka prihláseniu cez Apple ID a obnove z iCloud zálohy je presun medzi zariadeniami rýchly a bezproblémový.

Služba je dostupná 7 dní v týždni a v jej ponuke momentálne nájdete iPhone 6s, iPhone 7 a taktiež kompaktný iPhone SE v rôznych kapacitách. Už čoskoro budú dostupné aj najnovšie modely v podobe iPhone 8 a iPhone X.

Ako to funguje

  1. Službu kontaktujete prostredníctvom telefónu, emailu, cez Facebook, alebo live chat na webe. Kontakty nájdete tu.
  2. Mailom dostanete zmluvu o prenájme a dohodnete si stretnutie.
  3. Na stretnutí sa podpíše zmluva o prenajme a odovzdá sa vratná záloha za telefón.
  4. V dohodnutý deň sa preberie zapožičané zariadenie, skontroluje sa jeho stav a následne sa vráti zaplatená kaucia.

Bližšie informácie o iPhone požičovni nájdete na webe služby. Aktuálny cenník zariadení si taktiež môžete pozrieť tu.

komentárov
  1. To je co za haluz? V iStores poziciavaju iPhone zadarmo v pripade servisu. Ako zaloha sluzi zariadenie ktore je na servise…

    0
    0
  2. Ano poziciavaju ale ich kapacity su taktiez obmedzene, nemaju neobmedzene mnozstvo nahradnych telefonov (nas pripad a dovod preco sluzba vznikla). Taktiez nie kazdy si kupuje telefon v iStores ale vacsina ho ma cez operatora a ten uz ako nahradny iPhone neponuka. Taktiez firmy, reklamne agentury ktory potrebuju iPhone na ich prezentacne ucely nemaju moznost ako si dane zariadenie zadovazit a tak nasu sluzbu vo velkom vyuzivaju. Snad uz to pre Vas nebude “Haluz”.
    Pekny den. Lukas @ iPhone Pozicovna :)

    0
    0
  3. Na podobne pozicovne pozor. Znamy si pocas opravy svojho poisteneho mobilu pozical nahradny ale uz nepoisteny a samozrejme zakony schvalnosti funguju zarucene hned na druhy den na nom praskol display v sume cca 200€.

    0
    0
  4. Soze: O com tocis? Pisem ze ten pozicany mobil nebol poisteny. Uz chapes? Vies si predstavit ze si pozicias auto z pozicovne a nebude poistene? Vsak by si sa nedoplatil keby sa nieco stalo.

    0
    0
  5. Nápad je to dobrý, no príde mi to celé také nedomyslené s rizikami – čo ak rozbijem, čo ak mi ho ukradnú, čo ak… napr. pri poškodení zapožičky od operátora je pokuta znížená o “amortizaciu” atď. Navyše predajca by mal vedieť zápožičku poskytnúť aj sám. Ide o službu zákazníkovi, za ktorú nevidím dôvod si priplácať…

    0
    0
  6. @hurfo
    ja som narazal nato ze “na nom praskol displej” a nie ze “bol som captavy a rozbil som displej”

    inak ked si pozicam auto z autopozicovne a urobim na nom nieco tak platim spoluucast, takze tak ci tak sa ma to dotkne finacne

    0
    0
  7. @hurfo
    – telefony v pripade poskodenia su poistene a plati sa len spoluucast opravy

    @Sharki

    – ak ti telefon ukradnu tak to je naozaj blbe a to nas urcite bude mrziet ale kedze legislativne sme to nevedeli niako osetrit takuto skodu znasa najomca a zariadenie nam musi bud nahradit financne alebo doda rovnake zariadenie s rovnakou konfiguraciou. Ak telefon nahodou rozbijes tak platis len danu spolucast opravy a nie celu sumu.(tu sme nasli iesenie)

    – v idealnom svete v sluzbach by predajca ako benefit mal mat moznost zapozicat zariadenie pocas reklamacie ale povedze si uprimne nie kazdy predajca ma adekvatny pocet nahradnych telefonov a ak je niekto vyslovene nauceny iba na apple a nechce inu nahradu vela moznosti nema. To bol vlastne dovod preco sme tuto sluzbu spustili

    Sluzbou sa snazime vyhoviet zakaznikom ktory su zvyknuty na apple produkty a nechcu ziadne nahrady. Taktiez ked firmy potrebuju prezentovat alebo nieco vyskusat na zariadeni nemaju moznost ako si telefon pozicat na zopar dni (ak niekto naraza ze n 14 dni si vie telefon “pozicat” z alzy tak tato podmienka medzi firmamy neplati. Toto je mozne len v obcianskom zakonniku) a firmy tuto sluzbu vyuzivaju najviac. Telefony mame 60% casu z mesiaca zapozicane a 80% su firmy.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.