iPhone 9 Plus má byť monštrum s takmer 6.5-palcovým displejom

Dnes už niet dňa, kedy by sme nepočuli špekulácie o pripravovaných tohtoročných zariadeniach Applu. Aktuálne je stredobodom záujmu nový 10.5-palcový iPad a trojica iPhonov, ktoré majú byť predstavené koncom roka.

Na internete sa však už objavujú správy zo vzdialenej budúcnosti. Portál The Bell prišiel s tvrdením, že pripravované modely na rok 2018 budú mať väčšie displeje. Zariadenia sú zatiaľ označené ako iPhone 9 a iPhone 9 Plus a ak je tvrdenie pravdivé, tak by sa mali vydať v šľapajoch výročného modelu, ktorý bude predstavený po boku 7s koncom roka. Teda že tieto telefóny prinesú a zachovajú si podobné rozmery ako súčasné modely.

Menší model iPhone 9 by mal disponovať 5.28-palcovým displejom, zatiaľ čo iPhone 9 Plus má ponúknuť až 6.46-palcový displej. Ak by to bola pravda, potom by mal iPhone 9 Plus ponúknuť prakticky tak veľký displej, aký má Xiaomi Mi Max. V oboch prípadoch má Apple použiť OLED displej, s ktorým sa počíta už pri tohtoročnom “Anniversary” modeli.

Portál sa v súvislosti s touto správou odvoláva na zdroje v dodávateľskom reťazci. Tie potvrdili, že Apple a Samsung už majú uzavretú dohodu, v rámci ktorej by mal Samsung vyrobiť pre Apple až 180 miliónov displejov.

Bude displej iPhone 9 Plus vyzerať podobne ako tento?
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.