iPhone 8: prvý hardvérový leak ukazuje predný a zadný panel zariadenia

Po mesiacoch renderov a dohadov sa na internet dostali prvé zábery údajných nových iPhonov. Ukazujú predné a zadné panely všetkých troch modelov.

Obrázky sa objavili na Reddite a údajne pochádzajú od výrobcu obalov, ktorý ich zas dostal od dodávateľa z Číny. A aj keď zatiaľ nevieme potvrdiť dôveryhodnosť tohto zdroja, súčiastky sa zhodujú so všetkými doterajšími informáciami.

iphone 8 hardware leak

iPhone 8 by mal byť opäť sklenený, tak ako v prípade ikonickej štvorky. Predný panel disponuje skutočne minimálnym rámikom, z ktorého vytŕča jedine miesto pre reproduktor a predné kamery. Na zadnej strane zas nájdeme výrez pre vertikálne umiestnený duálny fotoaparát. Žiadne Touch ID nikde nevidno, čo môže znamenať, že Apple sa definitívne rozhodol pre riešenie integrované do displeja.

Na druhej fotke môžeme nájsť aj dva zvyšné 2017 modely – zatiaľ familiárne nazvané iPhone 7s a 7s Plus. Tie vyzerajú na prvý pohľad rovnako ako súčasné sedmičky, avšak mali by byť taktiež vyrobené zo skla. Dôvodom je údajne podpora bezdrôtového nabíjania, ktorá ani podľa rôznych analytikov nezostane exkluzívna pre OLED model.

iphone 8 iphone 7s hardware leak

Do predstavenia iPhonu 8 zostávajú približne len tri mesiace, preto sa v najbližších týždňoch môžeme pripraviť na pravidelné úniky z továrni. A postupne bude zrejmé, čo je pravda a čo nie.

Viac informácií o pripravovanom iPhone 8 nájdete na našom webe.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.