iPhone 8 má ponúknuť design po vzore ikonického iPhone 4

O tohtoročnom modeli iPhone sa špekuluje viac, než o minuloročných. Hlavným spúšťačom je v tomto prípade 10. výročie telefónu, ktoré by mal Apple patrične osláviť.

Hovorí sa preto o rôznych novinkách, ako je bezdrôtové nabíjanie či zakrivený OLED displej po vzore Galaxy S7 edge. Novinka však môže nakoniec priniesť úplne iný design, tvrdí DigiTimes.

Portál vraví, že Apple si v prípade výročného iPhone vezme inšpiráciu z hádam najobľúbenejšieho modelu – iPhone 4. Jeho design sa zapísal ako jeden z najlepších v histórii telefónov a dodnes ho mnohí pokladajú za najkrajší model od Apple. Telefón priniesol hranatý tvar so sklom na prednej i zadnej strane, pričom bok tvoril oceľový rámček. Podľa portálu DigiTimes Apple plánuje použiť rovnakú kombináciu aj pri novom iPhone. Rámček má byť vytvorený kovaním, čo ušetrí firme náklady na výrobu aj dĺžku výroby.

Apple by tak opäť vrátil svetu jeden z najkrajších designov a priniesol ho vo vynovenej podobe a s výkonnejším hardvérom vovnútri. V designe tak bude prevažovať sklo, čo je v súlade s tvrdeniami od rôznych dodávateľom skiel, Foxconnu a KGI. Či by bolo o takéto zariadenie záujem, si Apple už dokázal odpovedať sám vďaka Jet Black modelu iPhone 7. Ten je mimoriadne populárny, hoci je veľmi citlivý na poškriabanie.

komentáre
  1. Osobně se mi nejvíce líbí úplně první model iPhone a zdá se mi, že s každou další modelovou řadou je design iPhonu stále více banální, nikterak nevybočující z ostatní produkce.

    0
    0
  2. 6 a 7 rada vychadza jednoznacne z iphone 2g a kedze invecia v designe od apple upada predpokldam ze teraz pojdu smerom ako je napisane v clanku cize desing ala iphone 4 a 5 .. a potom co kolecko si dame opat? :)

    jediny iphone ktory som nepouzival bol iphone 3 a 3gs to bol hnus ale ze brutalny, dufam ze ho neredesinguju na iphone 9 :D

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.