Ikonický Apple Store na Fifth Avenue bude dva krát tak väčší ako ten pôvodný

Apple aktuálne pracuje na renovácií svojho ikonického Fifth Avenue Apple Store na Manhattane. Keď sa dokončí, nový obchod má byť podľa Bloombergu viac ako dva krát väčšia než ten pôvodný. 

Obchod bude rozšírený z 32,000 metrov štvorcových až na 77,000 metrov štvorcových, čo znamená, že Apple má viac priestoru, s ktorým môže pracovať. Stavebné plány spoločnosti Apple sa objavili na internete vďaka Douglasovi Linde, prezidentovi Boston Properties Inc. Táto spoločnosť vlastní objekt General Motors Building, kde sa obchod Apple nachádza.

Počas výstavby premiestnil Apple svoj obchod neďaleko toho pôvodného na dočasné miesto, kde jestvoval bývalý obchod s hračkami FAO Schwarz. Prvý krát sme sa o renovácií Fifth Avenue dozvedeli v roku 2015. Jedná sa o časť projektu renovácií, ktoré Apple realizuje. Nie je zatiaľ známe, kedy sa práce na ikonickom obchode ukončia, no dovtedy bude stále otvorený dočasný obchod na mieste bývalého FAO Schwarz.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.