HITMAN je pripravený zabíjať aj na Macu

Po celkom úspešnom návrate na konzoly minulý rok sa známy Agent 47 vracia aj na Mac a je pripravený zabíjať. Už od dnes sa dá kúpiť na Steame alebo v Mac App Store za 49,99€.

Najnovší HITMAN rebootuje celú značku. Snaží sa k sebe pritiahnuť nových fanúšikov a preto im v stručnosti priblíži, čo sa dialo v minulosti, ukazuje začiatky Agenta 47 v tajomnej agentúre ICA a následne hráčov vyšle plniť kontrakty v rôznych častiach sveta. Čo spočiatku vyzerá ako bežná práca nájomného vraha, sa zakrátko zmení v pátranie po záhadnom klientovi, ktorý ťahá nitky na strane dobra i zla…

Prvá sezóna hry pozostáva zo šiestich hlavných epizód, pričom každá ponúka jednu príbehovú misiu. Každá z misií však bola navrhnutá tak, aby trvala približne 2 hodiny za predpokladu, že sa rozhodnete plniť úlohu rafinovaným štýlom a nepustíte sa do prestrelky uprostred módnej show v Paríži.

Každá epizóda k tomu ponúka viacero spôsobov, ako splniť kontrakt a ak by sa málilo, potom je tu možnosť zahrať si rôzne série kontraktov – samostatné kontrakty vytvorené hráčmi (alebo vývojármi), Escalation kontrakty so stupňujúcou sa obtiažnosťou a nakoniec aj Elusive Targets mód, kde máte len jeden pokus na zabitie svojej obete.

https://youtu.be/E9LS4i1ybRE

Keď sa vám to nepodarí, tak ste danú misiu nesplnili. Nenávratne. Tento režim sa totiž snaží priblížiť realite a máte v ňom naozaj len jeden jediný pokus na splnenie. Ako bonus ešte autori vydali tri bonusové misie s osobitými výzvami a upravenými mapami.

Hra exceluje po grafickej stránke, ide o jeden z najkrajších titulov na Xbox One a PS4. Hromada výzev, ktoré sa dajú plniť v jednotlivých lokalitách, tiež výrazne predlžujú hrateľnosť hry. Od príbehu si ale priveľké nádeje nedávajte, tu je na tom hra podobne ako Breaking Bad – skutočne sa to rozbehne až s druhou sezónou, ktorá by mala štartovať budúci rok.

Autori oznámili, že HITMAN pre macOS spočiatku podporuje grafické karty AMD, čoskoro by však mal vyjsť patch s podporou pre Nvidia a Intel grafické karty. Hra podporuje Metal.

[appbox steam 236870]

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.