Google Glass dostali prvý update po 3 rokoch, pridávajú podporu iOS 11

Google Glass sú takým unikátom vo svojom technologickom odvetví. Po ich prvotnom neúspechu Google tento projekt zabil a už to vyzeralo, že Glass sú navždy minulosťou. V posledných týždňoch však okuliare dostali svoj prvý update po 3 rokoch a najnovšie dostali podporu iOS 11.

Google totiž práve updatoval aplikáciu MyGlass a pridal do nej 64-bit podporu, ktorá je nevyhnutná pre kompatibilitu s iOS 11. Spoločnosť však okolo tejto novinky nerobila veľký humbuk, v popise updatu 0.8.7 spomína len “opravy chýb”. Teda celkom skromný popis na to, že posledný update vyšiel 17. septembra/září 2014.

Google už skôr vydal aktualizáciu XE23 pre Google Glass Explorer Edition, teda pre prvú komerčne dostupnú edíciu s cenovkou 1500 dolárov. Práve vysoká cenovka a obavy ľudí zo špehovania (v tom čase bola kauza CIA-NSA v plnom prúde) projekt zabili. Aktualizácia XE23 podľa tvrdenia spoločnosti priniesla opravy chýb a vylepšenia plynulosti, ako aj podporu pre Bluetooth periférie.

Google Glass

komentáre
  1. Kazdy den vas tu upozornuju na kvalitu clankov nie len po obsahovej stranke ale aj gramatickej. To fakt je taky problem aspon 1krat si to po sebe precitat? …. u had one job to do, one!

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.