Genius Bar úspešne opravil 30-ročný Macintosh SE

Technická podpora, akú ponúka Apple, by mala byť vzorom pre mnohé iné firmy na trhu. Sám som mal veľmi príjemnú dobrú skúsenosť s reklamáciou iPhonu, ktorá trvala len 4 dni a skončila výmenou za nový kus. To je však nič oproti tomu, ako Apple majstrovsky poriešil servis 30 rokov starého Macintoshu.

Problém so starým počítačom bol v podstate stručný: nefunguje a nie je jasné, čo sa pokazilo. Apple však bol z nejakého dôvodu pripravený aj na takýto scenár, pretože zamestnanec Genius Baru dokázal 30-ročnú mašinku opraviť a sprevádzkovať! Mac má ešte v budúcnosti obdržať nové komponenty, na čom sa už majiteľ dohodol s Applom. Podmienkou je, aby si majiteľ, Ewen Rankin, zohnal náhradné komponenty a Apple mu ich následne namontuje do počítača. Pravdepodobne to bude platený servis, ale vo výsledku sa môžu zamestnanci tešiť na zaujímavý zážitok.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.