Fanúšik pretvoril Apple Campus 2 do Minecraftu

Minecraft Apple Campus 2

Minecraft je aj po rokoch celkom populárnym miestom, kde rôzni ľudia realizujú svoje “stavbárske” nápady. Najnovšie sa o svoj výtvor podelil so svetom hráč Alex Westerlund, ktorý do hry prekopíroval Campus 2.

Postavenie celej budovy s dôveryhodnou úrovňou detailov mu zabralo dokopy 232 hodín, alebo ak chcete, tak vyše 9,5 dňa čistého hrania. Samotnú budovu postavil na základe verejne dostupných topografickch máp, konštrukčných plánov. Detaily potom zrejme doladil s pomocou videí zo staveniska, ktoré sa už dlhodobo objavujú na YouTube. Prerobené, kockované sídlo Campus 2 má na šírku rozlohu 469 blokov (metrov) a prísne dodržuje každý detail z dostupných materiálov. To zahŕňa aj umiestnenie stromov, chodníkov, kaviarne, fitness centrum a aj fontánu. Budova tiež obsahuje poschodia, zatiaľ bez spracovaných kancelárskych priestorov, ktoré však budú prístupné iba zamestnancom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.