Elon Musk chce vyvinúť vlastnú streamovaciu službu

Dnes asi neexistuje aktívnejší tech-miliardár, než Elon Musk. Pokiaľ si odmyslíme, že prakticky každý týždeň príde s novým riešením dopravy, tak si po novom chce zgustnúť aj na streamovacích službách.

Elon Musk v nedávnom rozhovore pre ReCode povedal, že v budúcnosti očakáva spustenie streamovacej služby pod značkou Tesla. Plány sú však vo veľmi ranej fáze a odpoveď je zatiaľ v oblakoch. Taktiež nie je jasné, či bude otvorená všetkým alebo bude dostupná exkluzívne pre majiteľov Tesly.

Slová istého pracovníka Tesly však naznačujú, že Tesla Music bude dostupná v jej vozidlách: “Veríme, že je dôležité mať výnimočný zážitok z jazdenia, preto môžu naši zákazníci počúvať hudbu, ktorú chcú, z akéhokoľvek zdroja. Našim cieľom je jednoducho priniesť maximálnu radosť našim zákazníkom.”

Tesla Music by mala ponúkať rôzne typy predplatného za rôzne ceny. V súčasnosti tiež automobilka diskutuje s hudobnými vydavateľstvami v snahe získať licenciu na streamovanie hudby.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.