Dwayne ‘The Rock’ Johnson a Siri sú hviezdami nového krátkeho filmu od Applu

Apple na svojom YouTube zverejnil krátky reklamný film, v hlavnej úlohe s Dwaynom Johnsonom, známym ako The Rock a hlasovou asistentkou Siri.

Film je krátkou, takmer štvorminútovou paródiou na akčné filmy a ukazuje Johnsona (ako inak, hrajúceho sám seba), ktorý si vzal do hlavy, že splní všetky svoje životné sny. S pomocou iPhonu 7 a Siri sa tak odvezie na letisko, odpilotuje lietadlo do Ríma, kde reštauruje historickú fresku, len aby následne navštívil dizajnéra svojej módnej kolekcie v Japonsku.

V ten istý deň stihne variť so slávnym šéfkuchárom, odohrať virtuózny koncert na tradičnom čínskom nástroji, odfotiť sa vo vesmíre pri zatmení slnka a napokon včas dokončiť natáčanie svojho najnovšieho filmu.

https://www.youtube.com/watch?v=ufBLI6bB9sg

Celebrity v Apple reklamách nie sú ničím nevídaným, väčšinou sa však objavujú v kratších spotoch s menšou produkciou. Spoločnosť sa však čoraz viac snaží raziť cestu s vlastným video obsahom.

Okrem pripravovaných seriálov ako Carpool Karaoke a reality show Planet of the Apps, ktoré momentálne debutujú na Apple Music, bola minulý mesiac zverejnená aj kolaborácia s francúzskym režisérom Michelom Gondrym (The Eternal Sunshine of the Spotless Mind). Výsledný 11-minútový film pod názvom Détour, bol kompletne natočený na iPhone a pozrieť si ho môžete taktiež na oficiálnom YouTube.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.