Darčeky pre tých, ktorí boli obzvlášť dobrí

Aj tento rok pripravila sieť predajní iStores na Slovensku a v Čechách štedrú vianočnú ponuku. K počítačom Mac ponúka ako darček poukážku na ďalší nákup v predajni iStores na Slovensku v hodnote 100 € a v Česku 2500 Kč, k iPadu Pro a iPadu poukážku v hodnote 50 € na Slovensku a 1000 Kč v Česku a k vybraným modelom iPhone (iPhone 8, iPhone 7, iPhone SE a iPhone 6) hodnotné darčeky.

iStores ponúka teraz vo všetkých predajniach až do konca roka aj predaj na 20 mesačných splátok bez navýšenia. Na Slovensku pribudla táto možnosť dokonca aj do online predajne iStores.sk. iStores distribuoval katalóg s názvom “Darčeky pre tých, ktorí boli obzvlášť dobrí”, ktorý je plný nápadov a tipov na vianočné darčeky. Je v ňom aj súťažný kupón. Hrá sa o špičkové slúchadlá Beats Studio3 Wireless s technológiou Pure Adaptive Noise Cancelling. Do súťaže sa dá zapojiť v každej predajni iStores. Ak sa k vám katalóg nedostal, prelistujte si ho online na issuu.com.

Viac o ponuke v iStores a odakz na online verziu katalógu nájdete na www.istores.sk/vianoce a www.istores.cz/vanoce.”

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.