BioShock Remastered prichádza na Mac

Na počítačoch Mac sa onedlho objaví veľmi známa a obľúbená hra BioShock, avšak teraz s označením Remastered. No skvelí ľudia z Feral Interactive sa rozhodli priniesť túto dobrú zábavu aj používateľom Mac. 

 

S príchodom BioShock Remastered pre Mac (22. augusta 2017) sa spája aj 10. výročie vydania pôvodnej hry. BioShock Remastered bude dostupný v Mac App Store a Feral obchode.

Hra sa odohráva v alternatívnom svete roku 1960 v podmorskom meste Rapture. Remastered, teda vylepšená verzia hry nám ponúkne úplne prerobenú grafiku a to za finálnu cenu 19,99 dolárov. Feral Interactive poznamenal, že staršia verzia BioShocku na Mac App Store ostane. Pokiaľ vás teda nezaujíma obohatená grafika hry, môžete si za zníženú cenu zadovážiť staršiu verziu za nižšiu cenu.

Hra sa odohráva v alternatívnych 60. rokoch. BioShock Remastered zasadí hráča do Rapture, individualistickej utópie, ktorá sa behom okamihu stane nočnou morou. Aby ste prežili hromadné vraždenie znepokojených obyvateľov, ktorí sú v Rapture, musíte prepísať ich vlastný genetický kód a nájsť efektívne spôsoby ako skombinovať nadľudské schopnosti s devastujúcimi zbraňami. Príbeh nám prináša bližší pohľad na to, čo sa stane keď sa  veda, politika a ľudská povaha nepohodnú.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.