Benjamin Geskin vám ukáže svojpomocne vyrobenú atrapu iPhonu 8

Leaker Benjamin Geskin zdieľal niekoľko nových obrázkov a video, ako by mohol nadchádzajúci iPhone 8 vyzerať v rukách zákazníka. Použil atrapu uniknutého tela iPhonu 8, ochranu displeja a vytlačené iOS pozadie.

 

Geskin vlastne poskladal nový iPhone z aktuálnych správ a “rumorov”, ktoré sa šíria internetom aby nám tak ukázal ako bude vyzerať iPhone 8 po predstavení v rukách zákazníka. Gesiknov obrázok ukazuje “dummy” model iPhonu 8, ktorý sme už videli predtým s 5,8 palcovým displejom, minimálnymi okrajmi, zapracovanou prednou kamerou a senzormi, ale s celočiernym rámom namiesto modelov, ktoré predtým ukazovali rám z nerezovej oceli. Aby demonštroval ako by mal vyzerať displej iPhonu 8 keď sa aktivuje, Geskin priložil na model obrázok iOS pozadia a ochranného skla na vrch.

Pozadie, ktoré Geskin použil je časťou plážovo naladenej kolekcie obrázkov, ktoré sa objavili s beta iOS 10.3.3 iba pre 12,9 palcový iPad Pro. Neskôr sa ale objavili na novom 10,5 palcovom iPade Pro a novom 12,9 palcovom iPade Pro s iOS 10.3.2.

Podľa správ by mal byť iPhone 8 prvým iPhonom, ktorý prejde kompletným redizajnom od iPhonu 6, s dodatočnými funkciami ako je bezdrôtové nabíjanie, zlepšená vodeodolnosť, čím sa zariadenie posunie do kategórie “Premium”. Spolu s týmto zariadením by sa mal predstaviť aj iPhone 7s a iPhone 7s Plus, ktoré sa budú držať dizajnu iPhonu 8 a budú mať iba o niečo vylepšené komponenty a funkcie.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.