Apple Watch dostanú s watchOS 4 desiatky nových tréningových módov

Softvérové leaky sú za uplynulé týždne v Cupertine až prekvapivo pravidelné. Ten najnovší odhaľuje existenciu vyše tucet nových tréningových módov pre Apple Watch.

To, že Apple plánuje do svojich hodiniek pridať podporu pre lyžovanie, už vieme z leaknutého firmvéru pre reproduktor HomePod, teraz sa k nemu však pridáva vyčerpávajúci zoznam nových športových režimov. Grafické súbory a kód schovaný v najnovšej bete iOS 11 ukazujú tréningové módy pre športy ako basketbal, bowling, lezenie, kriket, bežecké lyžovanie, curling, tanec, jazdecké športy, šermovanie, rybárčenie, golf, gymnastika, skákanie na švihadle, pilates, korčuľovanie, surfovanie a ďalšie.

Apple Watch už teraz podporujú rôzne módy, ktoré dokážu lepšie merať špecifické športy ako bicyklovanie, posilňovanie či plávanie, s príchodom nového systému sa však zdá, že ponuka bude do značnej miery rozšírená. Apple už na WWDC potvrdil podporu pre tzv. HIIT (vysokointenzívny intervalový tréning), či sa však dočkáme celej palety vyššie spomínaných športov, je otázne. Taktiež ešte nevieme, nakoľko budú nové módy obmedzené na hardvér hodiniek – je možné, že niekoľko z nich bude vyžadovať novú generáciu v podobe Series 3.

Tá by mala byť predstavená po boku nového iPhonu už budúci mesiac. Hovorí sa o evente v utorok, 12. septembra.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.