Apple vydal tvOS 11.2 (beta 2) pre verejných beta testerov

Apple dnes vydal druhú beta verziu nadchádzajúcej aktualizácie tvOS 11.2 pre svoj beta testovací tím.

Druhá beta prichádza týždeň po prvej a deň po vydaní tvOS 11.2 pre developerov. Taktiež tvOS 11.2 prichádza týždeň po vydaní tvOS 11.1, prvou hlavnou aktualizáciou od vydania tvOS 11. Verejná beta verzia tvOS 11.2 sa dá získať navigovaním do aplikácie Nastavenia na Apple TV a navigovaním do “Softvérové aktualizácie”, ktoré sú pod položkou Systém. Políčko “Získavať verejné beta aktualizácie” musí byť v polohe zapnuté. Keď tomu tak je, Apple TV automaticky stiahne betu operačného systému.

Podľa poznámok k vydaniu od Apple, tvOS 11.2 po novom umožňuje developerom používať funkciu AVDisplayManager, ktorá dovoľuje zariadeniam automaticky zmeniť zobrazovacie módy videa aby súhlasili s natívnym frame rateom a dynamickým rozsahom obsahu videa.

Beta aktualizácia taktiež zahŕňa podporu pre zmenu obrazového výstupu Apple TV 4K do SDR pre aplikácie, ktoré sú počas fungovania viazané ku GPU a pracujú v HDR a zároveň “znovapredstavuje” kategóriu “Nepozreté” v Domácom zdieľaní pre filmy, relácie a domáce videá.

Okrem vyššie uvedeného, prináša aktualizácia tvOS 11.2 už tradične opravy chýb a bezpečnostné vylepšenia operačného systému tvOS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

iStores prináša prémiový zážitok z Apple produktov do novootvorenej predajne v bratislavskom Avione

iStores, najväčší predajca produktov Apple na Slovensku, otvára 22. marca 2024 v bratislavskom Avione prvú predajňu Apple Premium Partner (APP), ktorá je svojím konceptom, úrovňou služieb a zákazníckym zážitkom doposiaľ najbližšie k predajniam Apple Store. Jediný priestor svojho druhu na Slovensku ponúkne na ploche 250 m2 nielen širokú škálu produktov Apple, ale aj kompletný servis, poradenstvo a unikátnu zákaznícku skúsenosť prostredníctvom školení a workshopov v jedinečnom interiéri s prémiovým vybavením.