Apple vydal štvrtú betu pre iOS 10.3.2 a macOS 10.12.5

Včera Apple vydal v poradí už štvrtú beta verziu nových systémov v podobe iOS 10.3.2 a macOS Sierra 10.12.5. Vyšli taktiež nové verzie watchOS a tvOS.

V prípade iOS a macOS sú updaty okrem vývojárskych verzií dostupné už aj pre verejných beta testerov. Oba systémy čo sa týka funkcionality a vzhľadu neprinášajú nič nové a sústredia sa predovšetkým na opravy chýb a vylepšenia stability.

Aktualizácie nájdete po registrácii sa do beta programu v Mac App Store, alebo priamo v nastaveniach vášho iOS zariadenia.

Popri iOS a macOS si vývojári môžu stiahnuť aj nové verzie watchSO 3.2.2 a tvOS 10.2.1, ktoré rovnako neprinášajú markantné zmeny.

komentáre
  1. Neviem ako je to u Vás, ale mne sa po aktualizácii na iOS 10.3.1 strašne rýchlo vybíja iPhone 7 Plus. Za 6 hodín zo 100% na 10%. Bežne používanie max Facebook 15min, zapnuté dáta. Všetko inak vypnuté. Pred aktualizáciou v pohode aj dva dni. Tu na Slovensku nikde o TOM žiadna zmienka. Na zahraničných fórach sa ľudia sťažujú. Mám iba ja tento problém? Nepomohlo ani obnova systému ako radili v iných fórach.

    0
    0
  2. Ja mam rovnaky mobil a tento problem nemam. Odporucam zalohovat, resetovat na vyrobne nastavenia a obnovit. Ak to nepojde, servis.

    0
    0
  3. Možno nejaká aplikácia straší na pozadí, mal som podobný problém ešte na starších iOS. Treba skontrolovať či v štatistikách nie je niečo neobvyklé, napríklad že appka beží ~ 6 hodín na pozadí bez viditeľného dôvodu.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.