Apple vydal iTunes 12.6, prináša vylepšenia pre požičané filmy

Po rade nových produktov Apple dnes vydal aj novú verziu iTunes pre Mac. Umožňuje sledovanie požičaných filmov na viacerých zariadeniach.

Verzia 12.6 prináša funkciu “Požičaj raz, pozeraj kdekoľvek”, ktorá umožňuje vypožičaný film sledovať aj na ostatných zariadeniach ako iPhone/iPad a Apple TV. V minulosti boli totiž filmy obmedzené len na jedno simultánne zariadenie – keď ste ho z Macu napríklad presunuli na iPad, pozerať ste ho mohli len na iPade.

Vypožičajte si film raz a sledujte ho kdekoľvek. Filmy, ktoré si vypožičiate v iTunes, si teraz môžete vychutnávať na všetkých svojich zariadeniach so systémom iOS 10.3 alebo tvOS 10.2.
Táto aktualizácia obsahuje aj menšie vylepšenia aplikácie a výkonu.

Funkcia vyžaduje nové systémy v podobe iOS 10.3 a tvOS 10.2, ktoré Apple explicitne spomína aj pri detailoch tohto updatu. Mohlo by to tak znamenať, že finálna verzia oboch systémov sa po niekoľkých týždňoch konečne blíži a uvidíme ju čoskoro. Momentálne sú oba stále vo fáze verejného beta testu.

Nové iTunes 12.6 si môžete stiahnuť prostredníctvom Mac App Store.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.