Apple vydal iOS 11.0.2, opravuje praskanie slúchadla na iPhone 8

Len týždeň po vydaní malej opravnej aktualizácie pre iOS 11 prichádza v poradí už druhá. Opravuje predovšetkým problém s praskajúcim slúchadlom na iPhone 8.

iOS 11 je na verejnosti len dva týždne a už dostáva v poradí druhú opravu. iOS 11.0.2 opravuje praskajúce zvuky, na ktoré sa pri telefonovaní sťažovali viacerí majitelia nového iPhonu 8 a iPhonu 8 Plus. Okrem toho prináša aj opravy pre niekoľko ďalších bugov, menovite nechcené skrývanie niektorých fotiek, či otváranie príloh v maili.

  • Opravuje problém, v dôsledku ktorého bolo na malom množstve zariadení iPhone 8 a iPhone 8 Plus počuť pri telefonovaní praskajúci zvuk.
  • Rieši problém, ktorý mohol spôsobovať skrytie niektorých fotiek.
  • Opravuje problém, v dôsledku ktorého sa neotvárali prílohy v emailoch so šifrovaním S/MIME.

Update môžete sťahovať priamo na zariadení, alebo prostredníctvom iTunes.

Okrem malých aktualizácií Apple už pracuje na iOS 11.1, ktorý je práve v beta fáze testovania. Okrem zvýšenia stability a rýchlosti by mal tento update priniesť aj podporu pre Apple Pay Cash, teda odosielanie malých peňažných súm cez službu iMessage.

komentárov
  1. po update na iOS 11 som pol dna nebol schopny pouzivat telefon – iphone sa odmietal pripojit k operatorovi – NO SERVICE. po xrestartoch, opakovanom vybere simky to nakoniec naskocilo. po update na 11.0.1 to iste. NO SERVICE.
    vie niekto co to moze byt? nejaky zvrhly zartik ci to sa odteraz bude stavat pravidelne a k sieti sa bude iphone pripajat na zaklade nahody?

    0
    0
  2. a akeho mate operatora chlapci? 11ku mam od jej uvedenia a CLIR mi fici normalne, ze je vypnuty, nemusel som menit nastavenie, mal som ho vypnuty aj predtym.. co sa tyka no service, ziadna siet.. tiez som toto nezaznamenal.. mojho operatora radsej neuvediem, lebo ma tu vysmejete, ale zial je to ten uplne najnovsi na SK.. mozno je problem v SIM alebo u Vasho operatora a potrebujete novu SIM alebo sa mozno len pohrat s nastaveniami v telefone.. vypnut/zapnut vyber siete automaticky, pozriet v simtoolkite nejake nastavenia ak mate, pripadne dat si aktivovat/deaktivovat CLIR u operatora na novo.. to by mali spravit na pockanie a odskusat funkciu potom.. operatori odosielaju sietove aktualizacie, ktore si stahuje telefon po restarte ak nieco menia v sieti, telefony restartnute mate, takze ostava uz len to vyssie alebo dat si dobru tresku s rohlikom a zamysliet sa pri nej, ked cista mysel, tak jedine treska ;-)

    0
    0
  3. s CLIR-kom uplne rovnaky problem, zapne sa kedy chce a pritom ho mam vypnute. Na ziadnom z doterajsich systemov to nerobilo po upgrade. O rychlosti iOS 11 radsej pomlcim.

    0
    0
  4. Ja mám zasa problém s Wifi, stále musím zadávať heslo jak chuj, reštarty, mazanie wifi nepomohli a takmer stále jak chuj musím zadávať heslo cca raz denne. Niekedy to ide ale poväčšinou ma to serie }:-(
    Mám iP už od 3ky a takýto poondiaty iOS nikdy nebol. Ešte chvíľu takéto prúsery a prechádzam na android, ktorý iOS už predbehol.

    0
    0
  5. @treska
    Nie je to nič s toho čo si písal. Tento problém má T-com aj Orange. Bolo to riešené už po vidaní oficiálnej verzie. Operátory sa vyjadrili že vedia o tomto probléme a riešia to vraj s Applom. Očividne Slovensko je zrejme u amerikánov predposledná krajina na svete a preto na to serú.

    0
    0
  6. Mne zamrza telefon (Ip7) pri aplikaci “notes” alebo “sleep better”. Vzdy musim aplikaciu vypnut a znovu zapnut. Airplay streaming sa niekedy pripoji a tvari sa, ze hra ale zvuk mi teda z reprakov nejde, musim pripajat a zapajat az to raz vide. Problem, ze sa lyrics v hudbe niekedy sami vymazu z telefonu stale nevyrieseny a to mal apple kedysi najpopularnejsi prehravac ipod. Ale v music app zalozku pre radio, kde kazde tlacitko okrem beats radio si pyta apple music subscription sa zmazat neda. Ipad pro 12’ – instant notes z lock screen sa pomocou apple pencil aktivovalo jeden jediny krat a potom to uz nefungovalo ani po restarte ipadu a ani po re-pairovani apple pencil. (????nieco mi to pripomina – airdrop?) Mam najnovsiu verejnu verziu a Az vcera som upgradoval na ios11 na oboch zariadeniach (dufam, ze high sierra, kt. som si dal tiez vcera na notas nebude takyto fail) ale teda vidim, ze im ide o to aby to malo co najviac ludi nainstalovane, ale kvalitka nic moc. Ale furt v tych vasich clankoch, ze vysla nova developer verzia, nova verejna beta verzia a nova verejna verzia to je jak nakaza. Sry ale za tie peniaze zacinam byt uz fakt nespokojny.

    0
    0
  7. To posledne iOS je sracka cela. Nic viac. Taky nedokonaly este nikdy nebol od sameho zaciatku. Za tolko penazi ze sa nehambia amateri!

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?