Apple už testuje novú Apple TV s 4K podporou a tvOS 11

Pomaly ale isto sa blíži čas na piatu generáciu Apple TV, ale to sa hovorí aj o ďalších zariadeniach, ktoré majú upgrade v nedohľadne. Vyzerá to ale, že Apple TV narozdiel od takého iPadu mini dostane refresh tento rok.

Už pred mesiacom o nej začal rozprávať Bloomberg, ktorý nám ju priblížil. Nový model s označením J105 by už mal podporovať 4K video, čo by teoreticky znamenalo aj debut 4K filmov v iTunes Movie Store. Bloomberg bol ale jediný, kto o zariadení hovoril, preto sme jeho správu nemohli brať za samozrejmosť. Teraz sa ale na internete objavili prvé zmienky o zariadení.

Vo svojich štatistikách herný vývojári Firi Games uvideli prístup zo zariadenia označeného ako AppleTV6,2 so systémom tvOS 11.0 a IP adresou, ktorá sa nachádza v okolí Cupertina. Apple tak môže mať v súčasnosti aspoň jeden funkčný prototyp Apple TV 6. generácie. Súčasná generácia, aj keď je štvrtá, je Applom označovaná ako AppleTV5,3, čo súvisí s dávnejšími špekuláciami o tom, že Apple na poslednú chvíľu odložil štvrtú generáciu a nahradil ju novším modelom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.