Apple už testuje iPad Pro 2 a predstavený môže byť ešte tento mesiac

iPad Pro 10.5-inch

Raz to musí prísť. Nové modely iPadu sú v príprave minimálne pár mesiacov a predstavené budú zrejme už tento mesiac. Špekulácie hovoria o možnom evente na konci mesiaca a nový únik túto možnosť podporuje.

Marketingová firma Fiksu vo svojich dátach z posledných týždňov zaznamenala identifikátory štyroch nových modelov, ktoré Apple pokladá za 7. generáciu iPadov. Štvorica nových zariadení sa v dátach firmy nesie označenia iPad7,1iPad7,2iPad7,3iPad7,4. Za bežných okolností by tieto označenia symbolizovali dve veľkosti a dve verzie (WiFi a WiFi+LTE) a Fiksu verí, že to nebude inak ani v tomto prípade.

Samotný fakt, že sa objavujú informácie len o štyroch prístrojoch, je ale zarážajúci a tak nejak podkopáva nohy teóriám, že budú predstavené tri zariadenia. Podľa doterajších špekulácií mal Apple okrem štandardných 9.7″ a 12.9″ modelov predstaviť aj nový, 10.5-palcový model. Ten mal mať rozmery klasického iPadu, no mal by väčší displej, menšie rámy a absentoval by uňho Home Button. Absencia modelu však môže znamenať, že Apple si necháva túto vychytávku až na neskôr a zrejme s ňou počká až na výročný iPhone.

Čo však informácie od Fiksu môžu znamenať, je, že Apple skutočne pripravuje nový event. Apple totiž zvykne testovať nové zariadenia mesiac pred vydaním, čo by mohlo znamenať, že event je na dosah.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.