Apple uverejní príjmy za tretí fiškálny kvartál

Apple včera aktualizoval svoju stránku vzťahov s investormi aby naznačil, že spoločnosť uverejní svoje príjmy z tretí fiškálny kvartál (druhý kalendárny kvartál) za rok 2017. 

Spoločnosť oznámil, že vyššie spomenuté zverejní vo štvrtok, 1. augusta. Dokumenty nám poskytnú bližší pohľad na prebiehajúce predaje iPhone 7 a iPhone 7 Plus ešte pred predstavením nového iPhonu 8 ako aj skoré predaje nového iPadu Pro či aktualizovaných Mac počítačov, ktoré boli predstavené na Worldwide Developers Conference.

Predpokladaný príjem Applu za tretí fiškálny kvartál roku 2017 sa bude pohybovať od 43,5 miliardy do 45,5 miliardy dolárov, pričom percentuálny nárast sa bude pohybovať od 37,5% do 38,5%. Pre zaujímavosť, tretí kvartál 2017 predbehne aj príjmy z predchádzajúceho roku 2016, ktoré dosahovali 42,4 miliardy dolárov. Kvartálne príjmy budú zverejnené o 13:30 Pacifického času (16:30 Východného času).

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.