Apple dokončil rekonštrukciu dvoch kamenných predajní

Apple tento týždeň oznámil, že jeho dve kamenné predajne nachádzajúce sa CambridgeSide Galleria v Cambridgi v Massachusetts a Danbury Fair Mall v Danbury v Connecticute sa znovuotvoria v sobotu, 8. júla o 10:00 doobeda lokálneho času.

Obidve predajne boli niekoľko mesiacov zatvorené z dôvodu rozsiahlej rekonštrukcie. Každá z predajní získala kompletnú prerábku, založenú na next-generation dizajne kamenných predajní Applu, ktoré zahŕňajú široké, otvorené priestory s kombináciami ako sú napríklad veľké sklenené dvere, sekvojové drevené stoly a poličky, veľké premietacie plochy pre Today at Apple a svetelné boxy pokrývajúce celú dĺžku stropu.

Všetky Apple Store otvorené od roku 2015 sú založené na novom dizajne Applu, ktorý zahŕňa vychytené miesta ako je napríklad Apple Union renovoval ďalších 30 kamenných predajní aby dal do pozornosti novú estetiku predajne. Avšak nejedná sa o koniec rekonštrukcií a redizajnu predajní. Apple plánuje aj naďalej renovovať svoje predajne aby tak ukázal dizajn budúcnosti a prilákal tak viac zákazníkov.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

iStores prináša prémiový zážitok z Apple produktov do novootvorenej predajne v bratislavskom Avione

iStores, najväčší predajca produktov Apple na Slovensku, otvára 22. marca 2024 v bratislavskom Avione prvú predajňu Apple Premium Partner (APP), ktorá je svojím konceptom, úrovňou služieb a zákazníckym zážitkom doposiaľ najbližšie k predajniam Apple Store. Jediný priestor svojho druhu na Slovensku ponúkne na ploche 250 m2 nielen širokú škálu produktov Apple, ale aj kompletný servis, poradenstvo a unikátnu zákaznícku skúsenosť prostredníctvom školení a workshopov v jedinečnom interiéri s prémiovým vybavením.