Apple potichu vydal aktualizáciu pre iMovie a Final Cut Pro

Apple predvčerom večer vydal malú aktualizáciu pre programy iMovie a Final Cut Pro pre Mac. Aplikácie sa teda posúvajú na verzie 10.1.6 a 10.3.4, pričom obsahujú hlavne opravy chýb a vylepšenie výkonu. 

Apple tieto aktualizácie vydal s veľmi rýchlymi a krátkymi poznámkami. Spoločnosť uviedla, že aktualizácia iMovie vylepšuje stabilitu programu keď sa aktualizujú knižnice pôvodne vytvorené predchádzajúcimi verziami softvéru. Dodatočne, aktualizácia opravuje chybu spojenú s hlasitosťou klipu po prechodoch:

  • Vylepšuje stabilitu, keď sa aktualizujú knižnice vytvorené prechádzajúcimi verziami iMovie
  • Opravuje chybu, ktorá mohla znížiť hlasitosť klipu po prechode

Vo Final Cut Pro aktualizácia zlepšuje stabilitu programu pri používaní klávesových skratiek, prelínaní audia a zdieľania klipov:

  • Vylepšuje stabilitu programu pri používaní klávesových skratiek, ktoré redukujú sekundárne deje
  • Opravuje chybu, v ktorej mohli určité editačné operácie vytvoriť dodatočné prelínanie zvuku
  • Opravuje chybu, v ktorej dialóg Zdieľať mohol nesprávne zobraziť upozornenie kodeku

Posledná veľká aktualizácia video editačného softvéru Apple prišla spolu s predstavením MacBooku Pro s Touch Barom. Od tej doby sme si mohli povšimnúť iba veľmi malé aktualizácie týchto programov. iMovie pre Mac je dostupný na Mac App Store. Tento video editačný softvér je stiahnutiu zdarma pre všetky nové Mac počítače a iba za 4,99 dolárov pre staršie počítače.

Final Cut Pro je taktiež dostupný na Mac App Store za 299,99 dolárov, i keď Apple pred nedávnom predstavil vzdelávací balík za 199 dolárov, ktorý obsahoval aj programy ako Logic a ďalšie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.