Apple potichu vydal aktualizáciu 3.5.1 pre AirPods

Apple dnes potichu vydal firmerovú aktualizáciu pre AirPody. Tieto Bluetoothové slúchadlá sa teda presúvajú z verzie 3.3.1 na verziu 3.5.1. 

Túto skutočnosť si všimol jeden z užívateľov Redditu. Aktualizácia AirPodov je automatická, pokiaľ sa nachádzajú v nabíjacom obale a sú pripojené k iOS zariadeniu. Ak sú AirPody pripojené, užívateľ si môže prezrieť ich aktuálnu firmerovú verziu v aplikácií Nastavenia v iOS zariadení. (Nastavenia -> Všeobecné -> Informácie -> AirPods).

Zatiaľ nevieme, aktualizácia 3.5.1 opravuje, pretože bola potichu vydaná a chýbajú aj patch notes. No vieme, že AirPody od svojho vydania čelia mnohým problémom. Medzi tieto problémy patrí napríklad nadmerná spotreba energie prípadne ich odpájanie počas hovoru na iPhone 6s a iPhonu 6s Plus. Táto aktualizácia sa teda môže zameriavať na jednotlivé problémy.

AirPody sa začali predávať v decembri 2016. Dočkali sa aj veľmi dobrému hodnoteniu od užívateľov vďaka ich jednoduchému pripojeniu k iOS zariadeniam (čip W1) a veľmi dobrému zvuku. Avšak od začiatku predaja ich bolo ťažké zakúpiť, pretože ich bol nedostatok a ak si objednáte AirPody na Apple.com dnes, očakávaný čas doručenia bude marec 2017.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

iStores prináša prémiový zážitok z Apple produktov do novootvorenej predajne v bratislavskom Avione

iStores, najväčší predajca produktov Apple na Slovensku, otvára 22. marca 2024 v bratislavskom Avione prvú predajňu Apple Premium Partner (APP), ktorá je svojím konceptom, úrovňou služieb a zákazníckym zážitkom doposiaľ najbližšie k predajniam Apple Store. Jediný priestor svojho druhu na Slovensku ponúkne na ploche 250 m2 nielen širokú škálu produktov Apple, ale aj kompletný servis, poradenstvo a unikátnu zákaznícku skúsenosť prostredníctvom školení a workshopov v jedinečnom interiéri s prémiovým vybavením.