Apple omylom prezradil, akú SIM kartu využijú nové Apple Watch

Len pár týždňov pred jesenným eventom sa začínajú na internete kopiť informácie o nových produktoch. Apple si za to ale môže sám, firmvér reproduktoru HomePod obsahuje prakticky celý iOS 11 a s ním aj informácie, aké ešte nemali byť vonku.

Jednou z nich je aj potvrdenie toho, že Apple pracuje na modeli Apple Watch s LTE pripojením. V systéme sa nachádza riadok s textom GizmoPreservingeSIM, z ktorého sa dá hneď vyčítať podpora pre eSIM. Na rozdiel od experimentov, aké pred rokmi predviedol Samsung, nové hodinky od Applu nebudú potrebovať vloženie SIM karty. Tá bude totiž vstavaná a užívateľ si nastaví operátora a všetky potrebné informácie. No vlastne podobný systém ako pri amerických LTE iPadoch.

Že by sa malo jednať o eSIM, dosvedčuje ďalší riadok – GizmoRadioBundleIdentifier, ktorý poukazuje na mobilnú anténu. Tú by mal dodávať Intel, na rozdiel od Qualcommu, ktorý ju dodáva do množstva ďalších zariadení.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.