Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #51 týždeň

Ako každý víkend, tak aj tento vianočný sme si pre vás prichystali zoznam zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac. V 51. týždni je pre operačný systém iOS v akcii veľa zaujímavých hier, ako Arma Tactics, AG Drive, Assassin’s Creed Identity, NBA 2K7 a mnoho ďalších…  Pre počítače Mac je tento víkend chudobnejšia ponuka. V akcii je len aplikácia na úpravu fotografií a populárny Twitter klient.

iOS

LEGO Harry Potter- Years 1-4 – 0,99 € namiesto 4,99 €

Navštívite známe miesta, ako je hrad Hogwart (Rokfort), bludisko a množstvo ďalších lokalít známych z filmov a kníh. Pri putovaní hrou sa vyšantíte v rade úloh, ktoré rovnako tak robil Harry, budete sa učiť mágiu

LEGO Harry Potter- Years 5-7 – 0,99 € namiesto 4,99 €

Schyľuje sa k boju. Poznaj nové tváre, nové výzvy a nauč sa viac kúziel. Priprav sa na rozhodujúci boj s Lordom Voldemortom.

Battle Cars – zadarmo namiesto 1,99 €

Battle Cars je klasická arkádová závodná hra s “mini” autami a zbraňami…

Cosmic Crown – zadarmo namiesto 1,99 €

Ťahová strategická hra s náhodne generovanými úrovňami. Môžete sa pohybovať len nahor alebo nadol, avšak musíte prekonávať rôzne prekážky.

Rockabilly Beatdown – zadarmo namiesto 0,99 €

V tejto hre stojí proti vám nekonečný rad nepriateľov a váš život závisí len na tom, ako rýchlo a silno ich udriete.

Twilight Struggle – zadarmo namiesto 9,99 €

Táto strategická hra vás zavedie do doby studenej vojny medzi USA a ZSSR. Hrať môžete za jednu z týchto veľmocí, avšak ak vyvoláte nukleárnu vojnu, znamená to koniec!

Duet Display – 9,99 € namiesto 19,99 €

Duet Display premení váš iPhone alebo iPad na najpokročilejší monitor prepočítač Mac alebo Windows – PC. Aplikácia bola vyvinutá inžiniermi, ktorí idišli zo spoločnosti Apple. Duet display sme vám predstavlili aj v našej recenzii a prináša bezkonkurenčný výkon a kvalitu a to všetko s nulovým oneskorením.

Space Marshals 2 – 0,99 € namiesto 5,99 €

Táto taktická akčná hra vás vás zavedie do sci-fi vesmírneho divokého západu, v ktorom budete bojovať proti kriminálnym živlom galaxie.

Never Alone- Ki Edition – 0,99 € namiesto 4,99 €

V hrw Never Alone: Ki Edition sa ocitnete v malebnom prostredí Aljašky, kde spoznáte tamojšiu prírodu a aj ľudí.

Assassin’s Creed Identity – 0,99 € namiesto 4,99 €

Assassin’s Creed Identity je akčné RPG, v ktorom budete vystupovať v úlohe tajomného vraha.

Photomyne – 0,99 € namiesto 4,99 €

Aplikácia vám umožní skenovať viac starých fotografií na jedenkrát a premení ich do digitálnej podoby.

Civilization Revolution 2 – 2,99 € namiesto 9,99 €

V hre Civilization Revolution 2 musíte vybudovať slávnu ríšu, ktorá obstojí v skúške času.

XCOM®- Enemy Within – 2,99 € namiesto 9,99 €

V hre si vyberiete vlastný tím sa postavíte do boja proti mimozemšťanom.

Lara Croft GO – 0,99 € namiesto 1,99 €

Lara Croft Go je ťahová puuzle dobrodružná hra v zabudnutom svete. Hra ponúka celkovo 101 kôl, v ktorých preskúmate ruiny starovekej civilizácie, objavíte prísne strážené a budete čeliť smrti.

Limbo – 0,99 € namiesto 4,99 €

Limbo je čiernobiela plošinová puzzle adventúra, ktorá stavia hráča do úlohy mladého chlapca, ktorý sa vydáva do nebezpečného sveta v snahe zistiť pravdivé informácie o osude svojej sestry.

Samorost 3 – 3,99 € namiesto 4,99 €

Príbeh sleduje dobrodružstvo známeho škriatka v bielom. Tentoraz sa jeho eskapády točia okolo štyroch kúzelných trubiek (hudobných nástrojov), ktorými mnísi-ochrancovia spravovali svet.

Don’t Starve – 0,99 € namiesto 4,99 €

V survival hre Don’t Starve sa chopíte vedca, Wilsona, s ktorým musíte len jediné – prežiť, a to čo najdlhšie. V hre sa plynule strieda denný cyklus, ktorému sa musíte samozrejme prispôsobovať. Cez deň zbierate suroviny, staviate ohrady, lovíte zver, no a cez noc si zase musíte dávať veľký pozor a zostať v bezpečí.

NBA 2K17 – 2,99 € namiesto 7,99 €

Basketbal …

Sid Meier’s Starships – 2,99 € namiesto 9,99 €

Sid Meier’s Starships je ťahová stratégia z prostredia hlbokého vesmíru, v ktorej dostanete na starosti flotilu vesmírnych lodí, s ktorou sa budete prebíjať cez ďaleké galaxie s cieľom dokončiť misie, chrániť ostatné planéty, ich obyvateľov a postaviť vlastné zostavenie planét.

Arma Tactics – 0,99 € namiesto 4,99 €

V strategickej hre Arma Tactics hráči ovládajú štvorčlenný vojenský tím v príbehových a generovaných misiách s meniacimi sa cieľmi. V boji sa využijú zbrane aj zakrádanie a medzi nepriateľmi budú členovia slabo organizovanej lokálnej milície, ale aj skúsení žoldnieri.

Kingdom Rush Origins HD – 0,99 € namiesto 4,99 €

Strategická hra, v ktorej sa budete snažiť obrániť svoje kráľovstvo pred nepriateľskými stvoreniami. Na to bude využívať rôzne veže a množstvo vylepšení.

AG Drive – 0,99 € namiesto 3,99 €

AG Drive je futuristická závodná hra, v ktorej budete riadiť anti-gravitačnú stíhačku.

Broken Age – 0,99 € namiesto 4,99 €

V adventúre Broken Age bude sledovať paralelné osudy dvoch detí. Dievča vybrala jej osada ako obeť desivému monštru, ale ona sa vzoprela. Zatiaľ istý chlapec na vesmírnej lodi, žijúci osamelým životom pod dohľadom starostlivého počítača, túži po dobrodružstvách a vykonaní dobra vo svete.

OS X

Hydra – 29,99 € namiesto 59,99 €

Aplikácia Hydra vám pomôže vytvoriť úžasné fotografie s HDR efektom.

Tweetbot for Twitter – 4,99 € namiesto 9,99 €

Obľúbený Twitter klient.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.