Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #43 týždeň

Ako každý víkend, tak aj tento sme si pre vás prichystali zoznam zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac. V 43. týždni je pre operačný systém iOS v akciovej cene aplikácia Duet Display, ktorá premení váš iPhone alebo iPad na druhý displej a z hier sa v akcii ocitla populárna hra Sonic a šachový simulátor Ultimate Chess. Pre počítače Mac je tento týždeň v akcii herná séria Bioshock a editor fotografií Pro Paint.

iOS

Life Cycle (len pre iPhone) – zadarmo namiesto 1,99 €

life-cycle

Aplikácia Life Cycle monitoruje vaše každonenné návyky, ktoré následne zobrazí v prehľadnom grafe. Budete mať pod palcom všetky miesta na ktoré chodíte a koľko času tam trávite. Life Cycle je váš spoločník a poskytne vám všetky informácie a postrehy, ktoré potrebujete.

Modern Editor – zadarmo namiesto 0,99 €

modern-editor

Modern Editor je ideálna aplikácia na úpravu fotografí na iPhone alebo iPade aby vaše fotky vypadali úžasne.

Outland – zadarmo namiesto 0,99 €

outland

Outland je aplikácia, ktorá vytvorí vesmírnu atmosféru priamo vo vašej obývačke. Pripojte iPhone alebo iPad k televízoru a užite si krásu vesmíru sprevádzanú atmosferickou hudbou.

Duet Display – 9,99 € namiesto 19,99 €

duet-display

Duet Display premení váš iPhone alebo iPad na najpokročilejší monitor prepočítač Mac alebo Windows – PC. Aplikácia bola vyvinutá inžiniermi, ktorí idišli zo spoločnosti Apple. Duet display sme vám predstavlili aj v našej recenzii a prináša bezkonkurenčný výkon a kvalitu a to všetko s nulovým oneskorením.

Recenze: Duet Display

 

Momento – zadarmo namiesto 1,99 €

momento

Momento automaticky vytvára priamo v iMessage obrázky vo formáte GIF z vašich najlepších fotografií a môžete ich ľahko zdieľať s rodinou a priateľmi. Pomocou pokročilého algoritmu aplikácia vytvorí krásne pohyblivé obrázky a jediné čo musíte urobiť je otvoriť iMessage…

Car Manager – zadarmo namiesto 4,99 €

car-manager

Aplikácia je navrhnutá pre tých, ktorí vlastnia jedno alebo viacero vozidiel. Car Manager ukladá všetky informácie, ktoré súvisia s vašimi autami: poistenie,  náklady na pohonné hmoty, servisné prehliadky, počet najazdených km …

Pixomatic – 0,99 € namiesto 4,99 €

pixomatic

Už ste niekedy chceli zmeniť pozadie vašich fotografií. Teraz môžete rýchlo a ľahko upravovať fotografie pomocou aplikácie Pixomatic.

Home – A Unique Horror Adventure – 0,99 € namiesto 2,99 €

home-a-unique-horror-adventure

Home je unikátna hororová adventúra zasadená do krásnej retro pixelovej grafiky. Búrka vás prebudí a keď otvoríte oči, ocitnete sa v podivnej tmavej miestnosti zastrčenej v dome, ktorý nie je váš …

Rok – 1,99 € namiesto 2,99 €

rok

V hre Rok sa ocitnete v rozľahlom nórskom väzení v budúcnosti a odhlíte tajomný príbeh o moci a osude samotných bohov.

Te Room Three – 1,99 € namiesto 4,99 €

room-3

Na vzdialenom ostrove je nutné vyriešiť všetky hlavolamy a prejsť sériou skúšok, ktoré pre vás pripravila záhadná postava, známa len ako “remeselník”.

Ultimate Chess – 1,99 € namiesto 19,99 €

ultimate-chess

Hra je navrhnutá šachovými majstrami a urobí z vás šachového veľmajstra.

Sonic CD – zadarmo namiesto 2,99 €

sonic

Sonic spolu so sovjou priateľkou cestujú do Never Lake, kde odhalia zákerný plán Sonicovho nepriateľa Dr. Eggmana na ovládnutie času. Dr. Eggman vytvoril zlovestné dvojča Sonica – Metal Sonic, ktorý unesie Amy Rose a vašou úlohou sa stáva nielen zachrániť Amy, ale aj zabrániť Dr. Eggmanovi v jeho plánoch.

OS X

CocoLinks – zadarmo namiesto 0,99 €

cocolinks

Aplikácia umožňuje uloženie odkazov na internetové stránky, ktoré si chcete neskôr pozrieť.

Recasto – zadarmo namiesto 3,99 €

recasto

Recasto vám umožní rýchlo prekonvertovať PNG, JPG, TIFF, BMP a mnoho ďalších obrazových formátov do formátu PDF, ale i PDF na obrázky.

Image Plus – zadarmo namiesto 4,99 €

imageplus

Image Plus je editor fotografií, ktorý vám pomôže, pokiaľ chcete mať vo vašich obrázkoch vodoznak.

Pro Paint – zadarmo namiesto 29,99 €

pro-paint

Pro Paint je plne vybavený editor fotografií, ktorý sa používa pre editáciu obrazu, vektorovú grafiku, editáciu alfa kanálu, kreslenie a ďalšie špecializované úlohy. Poskytuje vysoko kvalitné nástroje pre tvorbu umeleckých diel.

Bioshock – 4,99 € namiesto 19,99 €

bioshock

Pokračovateľ akčnej série s RPG prvkami System Shock, odohrávajúci sa v silne atmosférickom prostredí mesta Rapture, ktoré vzniklo ako nepodarený pokus o raj pre vyvolených s genetickým potenciálom podmorskou hladinou.

Bioshock 2 – 4,99 € namiesto 19,99 €

bioshock-2

Druhý diel výletu hlboko pod hladinu oceánu, ktorý sa odohráva 10 rokov po udalostiach z predošlého dielu. Big Sister je teda späť v Rapture a povedala si, že ho vráti do pôvodného stavu. V rovnakej chvíli sa jej ale po dvore promenáduje nekontrolovateľný Big Daddy. A pretože vy nezdieľate jej ideu, začnete vyhľadávať ostatných Big Daddies s Little Sisters. Potrebujete totiž Sestričky a k tým sa dostanete len cez mŕtvolu ich ochrancov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?