Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #41 týždeň

Ako každý víkend, tak aj tento sme si pre vás prichystali zoznam zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac. V 41. týždni sú pre operačný systém iOS v akciovej cene populárne indie hry ako Badaland 2, Monument Valley, Machinarium a iné. Pre počítače Mac je tento týždeň toho menej, v najväčšej akcii je hra z prostredia Pána Prsteňov.

iOS

Briefcase Pro – zadarmo namiesto 2,99 €

briefcase-pro

Briefcase Pro je prehliadač PDF a rôznych typov dokumentov, rovnako aj správca súborov s prístupom k najznámejším cloudovým službám ako GoogleDrive, Dropbox … Aplikácia navyše umožňuje bezdrôtovo, prostredníctvom Wi – Fi siete, prenášať súbory medzi počítačom a iOS zariadením

TopScanner: PDF Scanner App – zadarmo namiesto 2,99 €

topscanner-pdf-scanner-app

Aplikácia TopScanner preskenuje akýkoľvek písomný, tlačený materiál, vrátane: knihy, poznámkové bloky, zmluvy, šeky … a prevedie ich na PDF dokument. Premení váš iPhone alebo iPad na výkonný prenosný skener.

SampleTank – 1,99 € namiesto 19,99 €

sampletank

SampleTank je aplikácia na tvorbu a úpravu hudby ktorá ponúka viac ako 140 hudobných nástrojov.

Fitness Point Pro – 2,99 € namiesto 4,99 €

fitness-point-pro

Populárna fitness aplikácia, ktorá obsahuje celý rad cvičení a tréningové plány, ktoré si môžete sami vytvoriť, prípadne pomocou nákupov a aplikácii stiahnuť tréningové plány vytvorené profesionálmi. Fitness Point Pro podporuje aj hodinky Apple Watch.

Catan (len pre iPhone) – 2,99 € v namiesto 4,99 €

catan

Populárna strategická hra, v ktorej sa prenesete v čase do doby objavných ciest. Vaše lode po dlhej, úmornej ceste plnej utrpenia dorazili k pobrežiu neznámeho ostrova. Vraj sa mu hovorí Katan. Ale vy nie ste jediní, kto ostrov objavil. Aj ďalšie neohrození námorníci sa vylodili na pobreží Katanu.

Shadow Bug – zadarmo namiesto 2,99 €

shadow-bug

Aplikácia týždňa v App Store. Ste ninja hrdina Shadow Bug! Ochráňte váš les pred továrňou krájaním nepriateľov na kusy.

Badaland 2 – 1,99 € namiesto 3,99 €

badaland-2

V hre budete vystupovať v úlohe malej čiernej hubovitej príšery, s ktorou vás čaká cesta temným a záhadným lesom. Riešenie zložitých fyzikálnych hádaniek postupne rozpletie tajomný príbeh. Druhý diel je bohatší o nové prvky. Popasovať sa musíte s tekutinami, plameňometmi, mrazom, magmou alebo spaľujúcim svetlom.

Dark Echo – 0,99 € namiesto 1,99 €

dark-echo

V tejto hre ste uväznený v tme, v ktorej sa orientujete len pomocou zvuku. Zvuk, ktorý vytvoríte sa odráža od prekážok a odhaľuje tvar okolitého sveta.

Machinarium – 1,99 € namiesto – 4,99 €

machinarium

V hre Machinarium sledujete osudy malého robota, ktorý bol vyhodený na smetisko. Nasleduje tŕnistá cesta späť, kde sa musíte stretnúť s nebezpečným bratstvom Black Cap. Väzní totiž vašej priateľku, a to nemožno nechať bez odozvy. Roztomilá grafika je kompletne ručné práce a nechýba ani originálne soundtrack. Na vyriešenie spústy hádaniek, úloh, hlavolamov aj minihier napomôže komunikácie pomocou komiksových bublín…

Leo’s Fortune – 1,99 € namiesto 4,99 €

leos-fortune

Leo’s Fortune  je adventúra, v ktorej musíte chytiť tajomného zlodeja, ktorý vám ukradol zlato.

Monument Valley – 1,99 € namiesto 3,99 €

monument-valley

V hre budete navigovať nemú princeznú prostredím, v ktorom neplatia fyzikálne zákony.

Threes! – 0,99 € namiesto 2,99 €

threes

Herný princíp je tu mimoriadne jednoduchý, úlohou hráča je zamyslieť sa nad číselnými hodnotami, ktoré sa nachádzajú na jednotlivých herných doštičkách a následne ich pospájať.

OS X

Textastic – 3,99 € namiesto 7,99 €

textastic

Textastic je editor pre programovanie, ktorý rozumie jazykom ako HTML, CSS, JavaScript, PHP, C a Objective-C.

Music Tag Edit – zadarmo namiesto 2,99 €

music-tag-edit-batch-id3-editor

Music Tag Pro je aplikácia, ktorá vám pomôže s organizáciou vašej hudobnej zbierky.

Lossless Photo Squeezer – 6,99 € namiesto 14,99 €

lossless-photo-squeezer-reduce-image-size-by-effectmatrix

Ide o profesionálny kompresor obrázkov, ktorý zníží veľkosť vašich PNG, JPEG a GIF súborov bez straty kvality. Môžte optimalizovať váš úložný priestor a zdieľať fotografie v plnom rozlíšení oveľa rýchlejšie.

Middle-earth: Shadow of Mordor GOTY – 19,99 € namiesto 49,99 €

middle-earth-shadow-of-mordor

Nový príbeh je zasadený medzi udalosti z Hobita a Pána Prsteňov. Každý nepriateľ, ktorému hráč čelí, je unikát. Nepriatelia sa od seba odlišujú svojou osobnosťou, majú svoje silné i slabé stránky. Nepriatelia sa ďalej rozvíjajú s každým stretnutím s hráčom a tak sa z nich stávajú jeho úhlavným nepriateľom, ktorý v každom súboji volí inú stratégiu boja.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.