Apple už ponúka iPhony bez viazanosti na operátora v USA

Dnes ráno, začal Apple ponúkať SIM-free verzie iPhonu 7 a iPhonu 7 Plus vo svojom online obchode pre Spojené Štáty. 

Umožňuje tak zákazníkom kúpiť si iPhone (SIM-free) bez viazanosti na jedného špecifického operátora. SIM-free verzie iPhonu 7 Plus vo všetkých kapacitách majú dodaciu lehotu od troch do štyroch týždňov. Avšak Jet Black verzia iPhonu 7 Plus má dodaciu lehotu stanovenú od šiestich do ôsmych týždňov. iPhone 7 má trocha inú, lepšiu situáciu s počtom modelov. Pre iPhone 7 sú SIM-free modely Silver, Gold, Rose Gold a Black dodávané medzi dňami 17.-19.10. Jet Black model tak ako u verzie Plus má dodaciu lehotu od troch do piatych týždňov.

simfreeiphone7

Podľa Apple, budú SIM-free modely (A1660 a A1661) fungovať s ktoroukoľvek sieťou a budú mať zároveň aj plnú podporu CDMA a GSM sietí. V podstate to, čo mali aj verzie od operátora Sprint alebo Verizon. Zaujímavé je, že AT&T a T-Mobile nepodporujú CDMA a nie sú kompatibilné so všetkými mobilnými operátormi. SIM-free modely zatiaľ ešte nie je možné po zakúpení v online obchode vyzdvihnúť v kamennej predajni. Dostupné by mali byť v najbližších dňoch, keď sa zlepšia dodávky. Retail obchody budú onedlho taktiež ponúkať SIM-free modely.

iphone-7-box

Tým, že iPhony nie sú blokované na operátora, je každý, kto si ich chce kúpiť bez viazanosti povinný zaplatiť plnú sumu. Cena iPhonu 7 začína na $649 a iPhonu 7 Plus na $769.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.