Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #40 týždeň

Ako každý víkend, tak aj tento sme si pre vás prichystali zoznam zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac. V 40. týždni je pre operačný systém iOS v akciovej cene populárna herná séria Grand Theft Auto. Pre počítače Mac sa v zľave ocitlo viacero výborných aplikácii, ako je správca súborov Forklift a správca hesiel Locko.

iOS

Pixagram – zadarmo namiesto 1,99 €

pixagram

S aplikáciou Pixagram môžete jednoducho vytvárať úžasné fotky a jednoducho ich zdieľať na obľúbených sociálnych sieťach.

AcePlayer – zadarmo namiesto 1,99 €

aceplayer

AcePlayer si poradí takmer so všetkými multimediálnymi súbormi, či sú to fotografie, filmy alebo hudba. Súbory do vášho iPhonu/ iPadu/ iPodu sa dajú jednoducho prenášať prostredníctvom iTunes alebo cez Wi-Fi. Vďaka vstavaným FTP/ Samba/ UPnP  klientom môžete jednoducho streamovať multimediálne súbory z vášho prehrávača.

Pocket Earth PRO Offline Maps & Travel Guides – zadarmo namiesto 4,99 €

pocket-earth-pro-offline-maps-travel-guides

Detailné mapy a cestovný sprievodca. Už žiadne poplatky za dáta v zahraničí, aplikácia funguje offline a spoľahlivo vás dopraví do cieľa.

Rhythm Cat Pro – zadarmo namiesto 4,99 €

rhythm-cat-pro-hd-learn-to-read-music

Táto hra bola vyvinutá v spolupráci s profesionálnymi hudobníkmi a učiteľmi. Rhythm Cat Pro vás postupne v 60. zábavných úrovniach naučí spoznávať hudobné noty.

SelfieX – Automatic Back Camera Selfie (len pre iPhone) – zadarmo namiesto 0,99 €

selfiex-automatic-back-camera-selfie

Pokiaľ si chcete urobiť „selfie“ zadným fotoaparátom, ktorý je oveľa kvalitnejší, vyskytne sa problém, že nevidíte čo fotíte. Táto aplikácia ho vyrieši pomocou „hlasovej navigácie“ a bude vás navigovať povelmi: doprava, doľava, hore alebo dole…

IMPOSSIBLE ROAD – zadarmo namiesto 2,99 €

impossible-road

Navigujte guľu po minimalistickej dráhe tak, aby nespadla dole. Impossible Road je aplikáciou týždňa v App Store.

Grand Theft Auto – od 1,99 € záleží od časti

grand-thef-auto

Obľúbenú hernú sériu Grand Theft Auto, ktorú vám asi nemusíme ani predstavovať. Tento týždeň sú všetky časti určené pre iOS v akciovej cene.

Grand Theft Auto 3 – 1,99 € namiesto 4,99 €

Grand Theft Auto: Liberty City Stories – 1,99 € namiesto 4,99 €

Grand Theft Auto: Vice City – 1,99 € namiesto 4,99 €

Grand Theft Auto: Chinatown Wars – 1,99 € namiesto 4,99 €

Grand Theft Auto: San Andreas – 2,99 € namiesto 6,99 €

OS X

Locko – zadarmo namiesto 19,99 €

locko

Locko je jednoduchý správca hesiel a súborov. Môžete ukladať dôverné informácie, ako prihlasovacie údaje do webových služieb, informácie o kreditných kartách, kľúče od softvérových licencií, ale aj súkromné dokumenty a obrázky. Aplikácia podporuje aj iCloud a Dropbox, takže môžete mať svoje dáta synchronizované medzi viacerými počítačmi.

 Affinity Designer – 39,99 € namiesto 49,99 €

affinity-designer

Affinity Designer je aplikácia na vektorovú grafiku a dizajn. Či už pracujete s grafikou pre marketingové materiály, internetové stránky, ikony, návrh používateľského rozhrania, alebo chcete vytvoriť umelecké dielo aplikácia vám zmení spôsob, akým pracujete.

ForkLift – zadarmo namiesto 20,99 €

forklift

Skvelý správca súborov, ktorý je momentálne zadarmo! Môžete ho používať ako náhradu pre Finder, navyše aplikácia podpruje pripojenia k FTP, SFTP, WebDAV, Amazon S3, iDisk, SMB, AFP, NIS.

Tomb Raider – 8,99 € namiesto 29,99 €

tomb-raider

Po tom, čo loď mladej a neskúsenej Lary stroskotá pri brehoch neznámeho ostrova, musí hrdinka podstúpiť množstvo nástrah, hororových momentov a nebezpečenstva, aby zistila tajomstvo ostrova a unikla. Vašou úlohou bude prežiť. K tomu vám pomôže interaktívne prostredie a nájdené nástroje, zoceľujte svoje schopnosti a choďte tvrdo za svojim cieľom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.