Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #36 týždeň

Ako každý víkend, tak aj tento sme si pre vás prichystali zoznam zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac. V 36. týždni sú pre operačný systém zadarmo aplikácie PDF Max 5 Pro a ACDSEE Pro a pre počítače Mac je v akcii hra RAGE a druhý týždeň je v akcii aplikácia Typeeto.

PDF Max 5 Pro – zadarmo namiesto 4,99 €

pdf-max-5-pro

PDF Max Pro je čítačka PDF súborov pre iOS zariadenia. Umožňuje zvýrazňovať text, pridávať poznámky, vkladať text alebo pečiatky. Taktiež dokáže otvoriť dokumenty kancelárskych sád MS Office a iWorks.

ACDSee Pro – zadarmo namiesto 6,99 €

ACDSee Pro

ACDSee Pro kombinuje inovatívny fotoaparát, výkonný editor fotografií a ľahko použiteľného tvorcu koláži do jednej aplikácie.

AmpliTube – zadarmo namiesto 19,99 €

amplitube

Chcete premeniť váš iPhone alebo iPad na mobilný gitarový alebo basgitarový zosilňovač?  AmpliTube vám dáva túto moc a môžete cvičiť, hrať a nahrávať kedykoľvek a kdekoľvek.

AmpliTube – verzia pre iPhone

AmpliTube – verzia pre iPad

Ink Artist – zadarmo namiesto 1,99 €

ink-artist

Ink Artist je vektorový kresliaci nástroj. Použite stylus alebo prst na kreslenie a svoje výtvory môžete zväačšiť bez toho, aby ste videli jednotlivé pixeli.

Home Sheep Home 2 – zadarmo namiesto 0,99 €

shaun-the-sheep-home-sheep-home-2

Vydajte sa na dobrodružstvo, počas ktorého preskúmate podzemné jaskyňe, rušné ulice Londýna alebo sa teleportujete do inej galaxie aby ste našli zelenú trávu.

Blek – zadarmo namiesto 2,99 €

blek

Blek je unikátna hra o predstavivosti a osobnosti. Všetko čo nakreslíte sa bude hýbať – a sledovať ako sa vaše výtvory hýbu je ako sledovať kúzlo.

Hra získala množstvo ocenení a bola vyhodnotená ako najlepšia mobilná hra roku 2013 a 2014.

Hitman Go – 0,99 € namiesto 4,99 €

hitman-go

Hitman GO je ťahová strategická ťahová hra, v ktorej sa dostávate do úlohy známeho elitného zabijaka.

Infinity Blade – 0,99 € namiesto 5,99 €

rage

Nespočetné roky vládol božský kráľ železnou rukou. Teraz je potrebný vydať sa o temnej Citadely a postaviť sa zoči –  voči proti jeho titánom.

Deemo – 0,99 € namiesto 1,99 €

deemo

Deemo je mystická postava, ktorá žije v samote na zámku. Z neba spadne dievčatko a nevie kto je a odkiaľ pochádza. Vašou úlohou bude ju vrátiť späť do jej sveta.

Mac OS X

Acorn 5 – 14,99 € namiesto 29,99 €

acorn-5

Aplikácia Acorn je alternatíva pre populárny nástroj Photoshop určená pretých, ktorý nemajú čas sa učiť pracovať so zložitým softvérom. Podporuje aj formár RAW.

Analog – 0,99 € namiesto 4,99 €

analog

Aplikácia Analog uľahčuje spôsob, akým môžete upravovať vaše fotografie. K dispozícii sú filtre a rámy, vďaka ktorým rýchlo a jednoducho vytvoríte úžasné fotografie.

Typeeto – zadarmo namiesto 9,99 €

Typeeto- remote full size bluetooth keyboard

Tepeeto premení klávesnicu vášho Macu na Bluetooth klávesnicu, ktorú môžete dokonca prepojiť aj so zariadeniami s operačným systémom Android.

Rage: Campaign Edition – 9,99 € namiesto 19,99 €

rage

Od tvorcov hier ako DOOM® a QUAKE® je RAGE priekopnícka “first – person” strieľačka, ktorá sa odohráva v blízkej budúcnosti, potom čo na Zem dopadli asteroidy.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.