Aplikácie pre ženy – Diet Assistant – Weight loss

Máme tu ďalšiu aplikáciu pre ženy. Je skvelé že je mnoho rôznych aplikácií o cvičení, strave a diét. Ideme sa zamerať na jendu aplikáciu a ponoríme sa do nej hlbšie: Diet Assistant – Weight loss.

photo-7-9-2016-20-29-41

photo-7-9-2016-20-29-45

Diet Assistant je navrhnutý na systéme, podobne ako by sme mali diár kam môžeme písať a plánovať si vlastne navrhnutú diétu, ale s vylepšeniami. Nie len že si tam môžeme plánovať vlastnú diétu, ale aplikácia nám taktiež navrhne akú diétu by sme mali podľa nej zvoliť, respektíve čo je pre nás a naše telo najlepšou variantnou. Najlepšie je to, že nemusíme nosiť zo sebou zvlášť diár a zapisovať si napríklad čo sme jedli a koľko to obsahovalo kalórií, taktiež nemusíme hľadať pero na zapísanie.

Je tam plno ponúk. Je skvelé že nezabudli ani na rôznorodé jedlá a celkový výsledok zvolenia stravy. Skúsenosť s touto aplikáciou bol zážitok, mohla som si skúsiť aj to čo mi osobne aplikácia ponúkala. No keď má to prestalo baviť, tak som si jednoducho naplánovala vlastnú diétu akú som od výmyslu sveta v danej minúte musela mať.

photo-7-9-2016-20-29-38

photo-7-9-2016-20-30-25

photo-7-9-2016-20-29-45

Určite odporúčam vyskúšať oboje a samé zistite čo vám viac vyhovuje či to keď vám aplikácia sama naplánuje danú diétu, akoby rozvrh. No môže sa vám stať, že vás vaša myseľ zavedie na sociálne siete a necháte sa inšpirovať nejakým diétnym plánom čo využíva nejaká hollywoodska hviezda a naplánujete si daný diétny plán.

Diet Assistant nám ponúka:

  • plánovanie diét nie len tej čo nám sama aplikácia naplánuje ale taktiež aj tej vlastnej
  • ukazuje a vypočítava nám kalórie a ukazuje nám tie čo sme spálili pri cvičení
  • má rozsiahlu ponuku na stravovanie

Odkaz na stiahnutie aplikácie tu.

Cena: Zdarma

Verzia iOS: minimálne 7.0

Dostupnosť: Slovenský App Store (Nie je lokalizácia v slovenskom jazyku)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.